Çin Xi'an kentinde ebola benzeri yeni virüs iddiası! Şehrin tamamı karantinaya alındı

Çin'in Xi'an kentinde Ebola benzeri yeni salgın iddiası dünyayı endişelendiriyor. ABD'li muhabirlere dayandırılan haberlerde, yeni salgının 'Hemorajik Ateş Virüsü' olduğu ve hastaların kulak, göz ve burunlarından kan geldiği öne sürüldü. Korkutucu görüntülerin geldiği kentin tamamen karantinaya alındığı da belirtiliyor.

Yeni tip koronavirüsün (Covid-19) ilk tespit edildiği ülke olan Çin'den yine korkutucu haberler geldi.

Çin'in Xi'an kentinde henüz ne olduğu açıklanmayan yeni bir salgın başladığı, şehrin tamamen karantinaya alındığı iddia edildi.

Ülkedeki ABD'li muhabirlere dayandırılan haberlerde, yeni salgının 'Hemorajik Ateş Virüsü' olduğu ve hastaların kulak, göz ve burunlarından kan geldiği öne sürüldü.

Ebola benzeri salgın nedeniyle 13 milyon nüfuslu kentte tünellerin karantina merkezine çevrildiği de gelen bilgiler arasında. Resmi açıklama yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

Çin Xi'an kentinde ebola benzeri yeni virüs iddiası! Şehrin tamamı karantinaya alındı ile ilgili etiketler Çin Karantina Xian yeni salgın iddia Hemorajik Ateş Virüsü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.