Çin, Hindistan ve Vietnam'dan gelen ürünler için soruşturma kararı

Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliğ, yerli üretici Bando Kayış AŞ tarafından yapılan başvuru üzerine Çin, Hindistan ve Vietnam menşeli bazı transmisyon kolanları türleri için nihai gözden geçirme soruşturması açılmasına karar verildi. İşte detaylar...

Çin, Hindistan ve Vietnam menşeli bazı tür transmisyon kolanları türleri için nihai gözden geçirme soruşturması açılmasına karar verildi.

Çin, Hindistan ve Vietnam'dan gelen ürünler için soruşturma kararı

Ticaret Bakanlığınca hazırlanan İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, yerli üretici Bando Kayış AŞ tarafından yapılan ve V Kayışı Lastik Ltd. tarafından desteklenen başvuruya istinaden Çin, Hindistan ve Vietnam menşeli "dış çevresi 60 cm'yi geçen fakat 180 cm'yi geçmeyen, kesiti trapez şeklinde (V-kolanlar) olan (V-yivli olanlar hariç) sonsuz transmisyon kolanları", "dış çevresi 180 cm'yi geçen fakat 240 cm'yi geçmeyen, kesiti trapez şeklinde (V-kolanlar) olan (V-yivli olanlar hariç) sonsuz transmisyon kolanları" ve "yalnız kesiti trapez şeklinde (V-kolanlar) olan (V-yivli olanlar hariç) sonsuz transmisyon kolanları" ürünlerine yönelik yürürlükteki dampinge karşı kesin önleme ilişkin nihai gözden geçirme soruşturması açılması kararlaştırıldı.

Çin, Hindistan ve Vietnam'dan gelen ürünler için soruşturma kararı ile ilgili etiketler ekonomi Ticaret Bakanlığı Çin Hindistan Vietnam
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.