Cimri'de 5 L Teneke Ayçiçek Yağı indirimi baş döndürüyor! İşte Cimri market 12 Ocak sıvı yağ fiyatları!

Cimri markette 2022 fırsatlarında online alışverişlerde Teneke 5 L Ayçiçek yağlarında müthiş fırsatlar artık kapınıza kadar kotasız olarak geliyor. Vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen 5 litrelik Biryağ ve Orkide Teneke Ayçiçek yağlarındaki süper indirim baş döndürüyor. İşte Cimri market sıvı yağ fiyatları…

2022 yılına bomba gibi bir giriş gerçekleştiren Cimri markette 5 L Teneke Ayçiçek Yağı indiriminde büyük çılgınlık yaşanıyor. Diğer marketlerde 100 TL’nin altına düşmeyen Teneke 5 L Biryağ ve Orkide Ayçiçek Yağları yeni fiyatları ile Cimri markette fırsatları size sunuyor.

Vatandaşlar en uygun ve en ucuz ayçiçek yağı fiyatlarını sorgulamaya devam ederken online alışverişin lideri Cimri market, son zamanlarda özellikle Biryağ, Orkide, Yudum, Migros 5 L Teneke Ayçiçek Yağlarındaki indirimi ile dikkat çekiyor.

Mutfakların vazgeçilmezi olan Biryağ, Orkide, Yudum, Migros 5 L Teneke Ayçiçek Yağını online olarak satın alıp sizde bu şok indirimden yararlanabilirsiniz.

Cimri'de 5 L Teneke Ayçiçek Yağı indirimi baş döndürüyor! İşte Cimri market 12 Ocak sıvı yağ fiyatları!

Cimri Market 5 L Ayçiçek Yağı Fiyatları

Biryağ 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 67.95 TL
Orkide 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 63.95 TL
Migros 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 70.95 TL
Yudum 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 79.95 TL
Kırlangıç 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 75.90 Tl
Ülker Bizim 5 L Teneke Ayçiçek Yağı: 98.95 TL

 

Cimri'de 5 L Teneke Ayçiçek Yağı indirimi baş döndürüyor! İşte Cimri market 12 Ocak sıvı yağ fiyatları! ile ilgili etiketler cimri cimri market ayçiçek yağı sıvı yağ fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.