Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor! 13 Nisan Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye...

Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş heyecanı yaşanıyor. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da bu akşamki çekiliş saat 21.30'da gerçekleştiriliyor. Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye ne kadar?

Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş heyecanı yaşanıyor. En çok kazandıran oyunlardan Sayısal Loto'da 6 bilen ödülü kazanıyor. Çekiliş de canlı yayında düzenleniyor. İşte, Çılgın Sayısl Loto sonucu sorgulama...

13 NİSAN ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ

Haftanın ikinci Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da gerçekleşiyor. Çekiliş ise millipiyangoonline.com ve millipiyango TV Youtube kanalından canlı olarak aktarılıyor.

Kazandıran numaralar ise; 6-38-49-62-72-82 Joker-40 SüperStar-65 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 6 bilen çıkmadı ve 49 milyon devretti.

Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor! 13 Nisan Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye... ile ilgili etiketler Sayısal Loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.