Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları... 20 Ağustos Çılgın Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Çılgın Sayısal Loto çekilişi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 20 Ağustos Çılgın Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye ise 119.061.326 TL oldu. Bu haftanın son Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam gerçekleştirilecek. Peki 20 Ağustos Çılgın Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Çılgın Loto çekilişi için heyecan dorukta. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleştiriliyor. Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonrasında kazandıran numaralar araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki 20 Ağustos Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları saat kaçta açıklanacak?

ÇILGIN SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

20 Ağustos Çılgın Sayısal Loto çekilişi saat 21.30'da başlayacak. Çekiliş ise millipiyangoonline.com ve millipiyango TV Youtube kanalından canlı olarak aktarılacak.

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

 

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları... 20 Ağustos Çılgın Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? ile ilgili etiketler Sayısal Loto sonuçlar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.