Çilek bacak nasıl geçer? Kadınların korkulu rüyası çilek bacaklar için en etkili 4 çözüm!

Çilek bacak, istenmeyen tüylerin ağda ya da makine yoluyla alınması sonrası oluşan kırmızı küçük lekelere verilen isimdir. Oluşan bu kırmızı lekelere tıp dilinde çilek bacak denir. Etek giyince oldukça çok rahatsızlık veren çilek bacak kadınların korkulu rüyası haline gelir. İşte çilek bacak nasıl geçer sorusuna yanıt olarak geliştirilen en etkili 4 çilek bacak çözümü!

İstenmeyen tüylerin ağda ya da makine yoluyla alınması sonrası oluşan kırmızı lekeler çilek bacak olarak tanımlandır. Uygulanan yanlış yöntemler sonucu oluşan çilek bacak tedavisi için ölü deriyi temizlemek şarttır ancak evde hazırlayacağınız formüller ile de çilek bacaklardan kurtulabilirsinzi.

ÇİLEK BACAK NASIL GEÇER?

Öncelikle esmer şeker ile çilek bacak tedavisi mümkündür. Düzenli olarak peeling yaparak yağ, kir ve bakterilerden kurtulabilirsiniz. Kahverengi ya da esmer şeker antioksidan açısından zengindir, cildinize iyi gelir.

2 yemek kaşığı esmer şeker, 2 yemek kaşığı aloe vera jeli ve 1 çay kaşığı limon suyu karışıtırılır. Karışımın bacaklara sürülmesi ve ardından peelind yapılması ile çilek bacaklara iyi gelir. Hafta bir kez bu karışım uygulanır.

YUMURT AKI İLE ÇİLEK BACAK TEDAVİSİ...


Yumurta akının cildi büzücü özellikleri gözenekleri sıklaştırır. 1 yumurta akını iyice çırpın. ve 1 çay kaşığı limon suyu ile karuışıtırın. Karışımı bacaklarınıza sürün ve 10 dakika bekleyin. Soğuk suyla ile durulmanız kafidir.

Çilek bacak nasıl geçer?

SALATALIK SUYU İLE ÇİLEK BACAK TEDAVİSİ...

Salatalık suyu cilt aydınlatmasında oldukça etkili. Böylece kırmızı gözeneklerin görünümü azalır. Salatalığı suyunu çıkarın ve bacaklarınza sürün. 10-15 dakika bekletin ve sonra soğukk su ile yıkayın. En iyi sonuç için günde iki kez uygulayın.

Çilek bacak nedir ve nasıl geçer? Çilek bacaklar için en etkili 4 ev çözümü  - Güzellik Haberleri

KARBONAT İLE ÇİLEK BACAK TEDAVİSİ...

1 yemek kaşığı karbonat, 1 yemek kaşığı ılık su ve 1 çay kaşığı yulaf ezmesini karışıtırın. Karışımı bacaklarınıza sürün ve 2-3 sakika bekletin. Sonra soğuk su ile durulayın.

Çilek bacak nasıl geçer? Kadınların korkulu rüyası çilek bacaklar için en etkili 4 çözüm! ile ilgili etiketler sağlık çilek bacak nasıl geçer çilek bacak tedavisi süperhaber sağlık haberleri çilek bacak çözümü
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.