Cihangir İslam ve Lütfü Türkkan arasında 'mülteci' tartışması

Millet İttifakı'nın iki üyesi CHP ve İYİ Parti'nin milletvekilleri arasında sosyal medyada tansiyon yükseldi. İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın Afgan göçmenlere yönelik yaptığı paylaşıma, CHP'li Cihangir İslam yanıt verdi. İki isim arasında sosyal medyada polemik yaşandı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabından "Suriyeliler yetmedi, şimdi de Afganlılar. Yol geçen hanı mı burası?" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Bu paylaşım üzerine Millet İttifakı üyeleri CHP ve İYİ Parti vekilleri üzerinde bir kez daha tartışma çıktı. CHP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam'ın, Türkkan'ın paylaşımına "Altına 'Makedonyalı Lütfü' diye bir imza atmalıydınız" yorumunda bulunması karşılıklı söyleme dönüştü.

"CEVAP VERMEYE DEĞMEZ"

Türkkan'ın İslam'a cevabı, sert oldu. Cihangir İslam'ı yok sayan bir paylaşımda bulunan Türkkan, "Cevap vermem gereken biri mi diye baktım, olmadığını görünce vazgeçtim" dedi.

Cihangir İslam ve Lütfü Türkkan arasında 'mülteci' tartışması

Bu ifadelerin ardından İslam bir tweet serisiyle İYİ Partili Türkkan'a cevap verdi.

Cihangir İslam ve Lütfü Türkkan arasında 'mülteci' tartışması - Resim : 2

Cihangir İslam ve Lütfü Türkkan arasında 'mülteci' tartışması ile ilgili etiketler Cihangir İslam Lütfü Türkkan CHP İYİ Parti Mülteci
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.