Çiftlik Bank'ın tosunu, Atatürk'ü de kullanmış! / VİDEO

Binlerce kişiyi dolandırıp Türkiye'den Uruguay'a kaçan Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın’ın, vatandaşları kandırmak için reklam filminde Mustafa Kemal Atatürk'ü de kullandığı ortaya çıktı.

Çiftlik Bank´ın ünlü bir seslendirme sanatçısı tarafından seslendirilen 2.21 dakikalık reklam filmi, "Bir hayalimiz var bizim!" sözleriyle başlıyor. Reklam, "Yeni şeyler söylemek yetmez! Yeni birşeyler yapmanın zamanı! Herşey daha güzel olsun diye!" sözleriyle sürerken, pastoral bir manzarada sarışın anne-baba-çocuktan oluşan çağdaş bir ailenin kır gezintilerinde birbirlerine bitkileri gösterdikleri planlara yer veriliyor.

Görüntüye Çiftlik Bank´ın tesislerinin girişinde bulunan tabela girerken, görüntü siyah-beyaza dönüyor ve reklamda M. Kemal Atatürk'ün 10. Yıl Nutku'ndaki kendi sesiyle sözleri yayınlanıyor.

Görüntü eskitilmiş ve siyah-beyaz akarken aynı şekilde Çiftlik Bank ahırlarından görüntüler, bir veterinerin şişeden şırıngaya ilaç çekişi, hareket halindeki traktörler gibi görüntüler birbirini izliyor. Atatürk'ün nutku devam ederken, Ankara Hipodromundaki 10. Yıl Kutlamaları görüntüleri siyah-beyaz, eskitilmiş Çiftlik Bank görüntüleriyle birleştiriliyor.

ONLINE OYUN SEKTÖRÜ

Reklam "Türkiye´nin haklı gururuna sahip markası Çiftlik Bank oyun sektöründe edindiği kazanımları, tarım ve hayvancılık sektöründe reel yatırımlara dönüştürerek bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Çiftlik Bank olarak online oyun sektöründe dünya devleriyle rekabet ederken bizi var eden topraklara yaptığımız dev yatırımlara her gün bir yenisini daha ekliyoruz. Birlikte üretiyor olmanın verdiği heyecanla Türk ekonomisine güven ve istikrar kaynağı olmaya devam edeceğiz!" sözleriyle sona yaklaşıyor.

Reklam, yeniden Atatürk'ün 10. Yıl Nutku görüntülerine dönerek, Mustafa Kemal'in, "Türk Milleti çalışkandır, Türk Milleti zekidir" sözleri üzerine bindirilen Çiftlik Bank logosuyla tamamlanıyor.

Çiftlik Bank'ın tosunu, Atatürk'ü de kullanmış! / VİDEO ile ilgili etiketler Çiftlik Bank Atatürk mehmet aydın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.