Çiftçilere mazot gübre desteği ne zaman verilecek?

Çiftçiye 2021 yılı için mazot gübre desteğinin hesaplara ne zaman yatacağı konusunda yeni haberler geliyor. Çiftçilerin rahat bir nefes alması adına ve tarımsal hayatı destekleme kapsamında verilen mazot gübre desteği için son dakika haberleri bekleniyor. Peki, 2021 Mazot gübre desteği ne zaman verilecek?

Tarımsal anlamda hayatı desteklemek çiftlere verilen mazot gübre desteği ödemeleri için heyecanlı bekleyiş başladı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre; 2021 yılında çiftçi destek ödemelerinin T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre hesaplara yatırılmaya başlandığı daha önceden belirtilmişti.

MAZOT GÜBRE DESTEĞİ NE ZAMAN HESAPLARA YATIYOR?

Binlerce çiftçi halen mazot gübre desteği ödemelerinin yapılacağı tarihi heyecanla merak ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı, 5 Mart tarihini işaret ederek ödemelerin kimlik numaralarına göre yapılacağı bilgisini kamuoyu ile paylaşmıştı.

Tarım Bakanlığı, ödemeleri bu hafta içerisinde gerçekleştirecek. TCKN son hanesi 0, 2 ve VKN son hanesi 0, 2 olanlara ödemeler 12 Mart saat 18:00'dan sonra yapılacak.

Buna göre; TCKN son hanesi 8, 6, 4 ve VKN son hanesi 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 olanlara 5 Mart 2021 saat 18:00'dan sonra, TCKN son hanesi 0, 2 ve VKN son hanesi 0, 2 olanlara 12 Mart 2021 saat 18:00'dan sonra ödeme yapılacaktır.

Çiftçilere mazot gübre desteği ne zaman verilecek? ile ilgili etiketler Çiftçi mazot gübre desteği
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.