Şahin Mengü: Ana muhalefeti kaybedebiliriz

CHP'li 3 vekilin partiden istifa etmesinin ardından çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Partinin eski MYK üyesi Şahin Mengü, bu istifaların muhalif tabanda tepki çekebileceğini ifade ederek, ''Benim korkum İYİ Parti'ye oy verebilirler. Biz ana muhalefeti kaybedebiliriz'' şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile parti içindeki bazı konuları yazdıkları mektupla eleştiren İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ile Yalova Milletvekili Özcan Özel, Meclis'te düzenledikleri basın toplantısıyla istifa etti.

Söz konusu gelişme Ankara kulislerini hareketlendirirken, CHP eski MYK üyesi Şahin Mengü'den 3 milletvekilinin istifa etmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi.

MENGÜ: MEMLEKET HAREKETİ'Nİ SAMİMİ BULMUYORUM

Sözcü Gazetesi'den İsmail Saymaz'a değerlendirmelerde bulunan Şahin, Muharrem İnce'nin başlattığı ve partileşmek için son hazırlıklarını sürdüren Memleket Hareketi'ni hiç samimi bulmadığını belirtti.

İNCE İÇİN 'YÜZDE 1' İDDİASI

CHP içinde İnce'ye katılacaklarının sayısının yüzde 1'in altında olacağını iddia eden Mengü, söz konusu istifalarla ilgili önemli bir iddiayı gündeme getirdi.

"İYİ PARTİ'YE OY VEREBİLİRLER"

CHP tabanında ya da muhalif kesimde partiye bir tepki olarak sandığa gidilmeyebileceğini söyleyen Mengü "Benim korkum İYİ Parti'ye oy verebilirler. Biz ana muhalefeti kaybedebiliriz." ifadelerini kullandı.

Şahin Mengü: Ana muhalefeti kaybedebiliriz

 

Şahin Mengü: Ana muhalefeti kaybedebiliriz ile ilgili etiketler İYİ Parti CHP istifa vekil şahin mengü muhalefet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.