CHP'li vekil 10 gün sokağa çıkma yasağı istedi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yeni tip koronavirüs salgını çerçevesinde ülke genelinde yaşanan vaka artışlarına ilişkin sosyal medyadan hükümete çağrı yaptı. Salgının kontrolden çıktığını ifade eden Erol, "Alınacak en önemli tedbir Türkiye genelinde 10 gün süre ile sokağa çıkma yasağının ilan edilmesidir" dedi.

Türkiye genelinde koronovirüs vaka sayılarında yaşanan ciddi artışlar endişelendiriyor.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, vaka artışlarındaki tırmanışa dikkat çektiği sosyal medya mesajı ile hükümetten radikal tedbir istedi.

"Salgın kontrolden çıktı" diyen Erol, bu nedenle ülke genelinde 10 gün sokağa çıkma yasağı ilan edilmesini istedi. 

Takipçilerinden bu çağrısına destek de isteyen Erol'un paylaşımı şöyle:

"Salgın kontrolden çıktı. Çember daraldıkça artık dostlarımızın ve aile bireylerimizin maalesef pozitif sonuçlarını almaya başladık. Alınacak en önemli tedbir Türkiye genelinde 10 gün süre ile #sokağaçıkmayasağı nın ilan edilmesidir. Bu çağrımız herkes tarafından seslendirilmelidir."

CHP'li vekil 10 gün sokağa çıkma yasağı istedi

CHP'li vekil 10 gün sokağa çıkma yasağı istedi ile ilgili etiketler CHP salgın gürsel erol elazığ milletvekili sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.