CHP'li Özkoç'tan ‘Küstah’ benzetme: Saddam ne ise siz de öylesiniz

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç TBMM Genel Kurul'unda yapmış olduğu konuşmada AK Parti'lilere dönerek Saddam benzetmesi yaptı. Özkoç aynı zamanda AK Parti'lilerin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saddam gibi olacağını ileri sürdü.

Meclis'teki bütçe görüşmelerinde CHP'li Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında tepki çeken ifadeler kullandı. AK Partili Tunç, Özkoç'un sözlerine tepki gösterdi: "Hakaret ediyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanımız 20 yıldan bu yana 15 seçimi kazanan, milletin gönlünde taht kuran bir liderdir. Siz kendinize bakın. O diktatör değil ama milletin oylarıyla her sandıkta açık ara birinci olana 'diktatör' diyeceksiniz. Yazıklar olsun size.” diye cevap verdi.

CHP'Lİ ÖZKOÇ'TAN TEPKİ ÇEKEN SADDAM BENZETMESİ

AK Partili Tunç'a yanıt veren CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. İmamoğlu'nun "Bunu söyleyen ahmaktır" sözünün siyasi yasak kararını gerektirmediğini savunan Özkoç, "Bir kere daha bu mahkemeleri aslında savcıların ve hakimlerin yönetmediği açıkça ortaya çıkmıştır. 21 yıldır iktidardayız diye övünmeyin. Saddam da 30 yıldan beri iktidardaydı. Esad da 20 yıldan beri iktidardaydı. Onlar neyse siz de osunuz" diye konuştu.

CHP'li Özkoç'tan ‘Küstah’ benzetme: Saddam ne ise siz de öylesiniz ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.