CHP’Lİ MİLLETVEKİLİNDEN OLAY SÖZLER: EREN’İN DE ANASINI…

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt'Haberin Olsun'un bu haftaki bölümünde ODA TV yazarı Hürrem Elmasçı’nın köşesinde yazdığı CHP'deki kirli oyunların perde arkasını masaya yatırdı.

Görevden uzaklaştırılan CHP İletişim Koordinatörü Ömer Topsakal'ın uzaklaştırılma sebebinin makam aracını özel işlerinde kullanması olduğunun belirtildiği yazıda ilginç bir durum daha ortaya çıktı. Yazıda olayların ortaya çıkmasının ardından CHP’li milletvekili Okan Konuralp'in yaşananları yazan Eral Görgülü'ye küfür ve hakaret ettiği öne sürüldü.

''NELER YAŞANMIŞ BÖYLE? İNANILMAZ KİRLİ BİR DURUM. BU AHLAKİ YÖNÜ SORGULANACAK DURUMUN TEMİZLENMESI LAZIM''

Kirli oyunun perde arkasını canlı yayında değerlendiren Bozkurt, ‘’Tuncay Özkan’a yakınlığıyla bilinen CHP Basın Danışmanı Ömer Topsakal kendisinden ağrı kesici isteyen kız arkadaşına Kılıçdaroğlu’nun makam aracıyla gönderdiği için görevden alındığı söyleniyor. Eray Görgülü bunları yazdıktan sonra CHP’li milletvekili Okan Konuralp Görgülü’yü arayıp Eren Erdem’e hakaretler ve küfürler etmiş. Neler yaşanmış böyle? İnanılmaz kirli bir durum. Bu yapının bırakın sadece medya ve siyaset olmasını… Bu ahlaki yönü sorgulanacak durumun temizlenmesi lazım. Türkiye’nin bu açıdan arınmaya ihtiyacı var. Detayları söyleyemeyeceğim sözler. Ömer Topsakal’a göreve dönmesi için baskı kurulmuş. Tuncay Özkan, Enis Berberoğlu, Engin Özkoç Kılıçdaroğlu’na baskı yapmış. Özkan medyada durumu tekrar kontrole almış.’’ dedi.

Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

 

CHP’Lİ MİLLETVEKİLİNDEN OLAY SÖZLER: EREN’İN DE ANASINI… ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt CHP Tuncay Özkan Kemal Kılıçdaroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.