CHP'li isimden Kadıgil tepkisi: Hakkımı helal etmiyorum!

CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, sosyal medya hesabından CHP'den istifa ederek Türkiye İşçi Partisi'ne (TİP) geçen Sera Kadıgil ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Oran, "Gidene de, onu atayana da hakkımı helal etmiyorum" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Saliha Sera Kadıgil Sütlü partisinden istifa etti. Milletvekili, siyasi yaşamına Türkiye İşçi Partisi'nde devam edeceğini açıkladı.

Meclis'te düzenlediği basın toplantısıyla istifasını duyuran Kadıgil, hayatının en zor en açıklamasını yaptığını ve kendisini eğitip bugünlere getiren partisinden istifa ettiğini söyledi.

"GİDENE DE, ONU ATAYANA DA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Kadıgil'in istifasına CHP cephesinden tepki geldi. CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Twitter hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımında hem CHP yönetimini hem de Kadıgil'i eleştiren Oran, "CHP’lilerin oylarıyla seçilip, milletvekili haklarına kavuşup sonra  çekip gidiyorlar. Partinin öz evlatlarını listelere almayıp gidecek olanları paraşütle listelere yazanların, ahbap çavuş ilişkileriyle  yol alanların özeleştirisi olmalı. Gidene de, onu atayana da hakkımı helal etmiyorum" dedi.

CHP'li isimden Kadıgil tepkisi: Hakkımı helal etmiyorum! ile ilgili etiketler CHP istifa sera kadıgil Umut Oran
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.