CHP'li İBB'nin verdiği iftar organizasyonunda davetliler aç kaldı: Çocuklarımızla geldik, yemek yok!

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, önceki akşam personeline verdiği iftar yemeğinde çocuklarıyla birlikte gelen davetlileri aç bıraktı. Oruçlarını açmak için bekleyen personeller yemek verilmediğini belirterek "Çocuklarımızla geldik. Bir sürü kişiyi çağırdılar ama yemek yok. Herkes ekmek yiyor." sözleriyle tepki gösterdi. Olay sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde personele verilen yemekte skandal anlar yaşandı. 

Çocuklarıyla birlikte oruçlarını açmak için gelen 1.500 - 2.000 personel aç kaldı. 

"ÇOCUKLARIMIZLA GELDİK, HEPİMİZ EKMEK YİYORUZ"

Sadece ön masalarda oturanlara iftar menüsü dağıtan İBB, arka masadaki personellerine yemek vermedi. 

O anları cep telefonu kamerasına alan çalışanlar "Çocuklarımızla geldik. Bir sürü kişiyi çağırdılar ama yemek yok. Herkes ekmek yiyor." dedi. 

CHP'li İBB'nin verdiği iftar organizasyonunda davetliler aç kaldı: Çocuklarımızla geldik, yemek yok!

SOSYAL MEDYADAN İMAMOĞLU'NA TEPKİ YAĞDI

Sosyal medyada da paylaşılan videoya çok sayıda yorum geldi. Vatandaşlar 2 bin kişiye bile yemek dağıtamayan İBB'yi eleştirdi. 

İşte İBB'nin skandal iftarına gelen yorumlar...

CHP'li İBB'nin verdiği iftar organizasyonunda davetliler aç kaldı: Çocuklarımızla geldik, yemek yok! ile ilgili etiketler İBB İstanbul Ekrem İmamoğlu iftar Belediye personel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.