CHP'li Çetin Osman Budak ne demek istiyor?

CHP'li vekil ne yapmaya çalışıyor! Yangın bölgesinde, başının üzerinden uçan yangın söndürme helikopterlerini gördü buna rağmen sosyal medyada "Havadan müdahale şart!!!" paylaşımı yaptı!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak bugün sosyal medya hesabı üzerinden ilginç bir mesaj paylaştı.

Antalya Kızıldağ'daki yangına müdahale çalışmalarını yakından takip eden Budak, Twitter hesabı üzerinden "Bugün yangının 10'uncu günü... Hala ormanlarımız yanıyor... Yangın Kızıldağ'ı aşarsa Serik'e ulaşacak. Havadan müdahale şart!!!" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Ancak CHP'li Budak'ın "Havadan müdahale şart!!!" notuna bir anlam verilemedi! Bunun sebebi ise, Budak'ın kısa süre önce yangın bölgesine giderek sahada yürütülen çalışmaları yakından izleyip, yerinde görmesiydi.

Hatta, Kızıldağ'daki yangına müdahale sırasında bir televizyon kanalının canlı yayınına da katılan CHP'li vekil, havadan alevlere müdahale eden yangın söndürme helikopterlerini işaret ederek, "Soğutma çalışması yapıyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

Bu nedenle, olay yerinde havadan yangın söndürme çalışmalarını gözlemleyen CHP'li vekilin, sosyal medyada "Havadan müdahale şart!!!" paylaşımını hangi maksatla yaptığı anlaşılamadı.

CHP'li Çetin Osman Budak ne demek istiyor? ile ilgili etiketler CHP yangın Orman Yangını havadan müdahale çetin osman budak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.