CHP'li belediye, AK Partili Sancaktepe Belediyesi'nin hizmetine çöktü! Kendi afişlerini astılar...

CHP'li İstanbul Maltepe Belediyesi'nin depremlerden etkilenen Malatya'ya konteyner kent kuran AK Partili Sancaktepe Belediyesi'nin hizmetine çöktüğü ortaya çıktı. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü Twitter hesabından video paylaşarak skandalı ifşaladı.

AK Partili Sancaktepe Belediyesmala, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden etkilenen Malatya Doğanşehir'e konteyner kent kurmuştu.

AK PARTİLİ BELEDİYENİN KONTEYNER KENTİNE KENDİ AFİŞLERİNİ ASTILAR

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü Twitter hesabından bir video paylaştı.

CHP'li İstanbul Maltepe Belediyesi'nin Malatya'da depremzedeler için AK Parti Sancaktepe Belediyesi tarafından hazırlanan konteyner kente çöktüğü görüldü.

 

Başkan Şeyma Döğücü ''AK Partili belediyelerin yaptığı hizmetlere çökmek konusunda çok mahirler, İstanbul’da bununla mücadele etmeye alıştık. Ancak deprem bölgesinde böyle bir şey yapmak ayıptır, yazıktır. Sancaktepe Belediyesi olarak depremin ilk gününden beri Doğanşehir’deyiz. Orada yeni bir mahalle kurduk. Şimdi de konteyner kentimize kendi afişlerini asmışlar. Deprem bölgesinde hala yapılacak çok iş var. Keşke enerjinizi bir işin ucundan tutmak için harcasanız. Yaşadığımız bu olayı kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

 

 

CHP'li belediye, AK Partili Sancaktepe Belediyesi'nin hizmetine çöktü! Kendi afişlerini astılar... ile ilgili etiketler deprem AK Parti CHP Sancaktepe
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.