CHP'den Teoman Sancar'a yalanlama

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP’den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın kendisiyle görüştüğü iddiasına yanıt verdi. Torun, “İstifa tek taraflıdır, kararını verdi ve istifa etti. Onun dışında tehdit oldu, şu oldu, bu oldu lafügüzaftır. Olay tamamen kendi iradesiyle gerçekleşti” dedi.

CHP’den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın istifa gerekçesinin hakkındaki bir video olduğu ileri sürülmüştü.

Sancar kendisine bu video ile şantaj yapıldığını ifade etmişti. Sancar’ın video ile ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile görüştüğü de iddia edilmişti.

'İSTİFA KENDİ İRADESİYLE'

Konuyla ilgili açıklama yapan Torun, “İstifa tek taraflıdır, kararını verdi ve istifa etti. Onun dışında tehdit oldu, şu oldu, bu oldu lafügüzaftır. Olay tamamen kendi iradesiyle gerçekleşti. Bu konu hakkında fazla yoruma gerek yok” ifadelerini kullandı.

 

CHP'den Teoman Sancar'a yalanlama ile ilgili etiketler CHP istifa teoman sancar seyit torun
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.