CHP'de üstü çizilen Tunç Soyer'den dikkat çeken itiraf! "Özgür Özel'in teklifini reddettim"

CHP'nin yerel seçimler öncesi üstünü çizdiği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı görüşmenin dikkat çeken detaylarını açıkladı. Soyer, Özel'in kendisine gelecekte farklı alanlarda birlikte çalışma teklifi iletildiğini fakat teşekkür ederek böyle bir talebinin olmadığını belirttiğini duyurdu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in davetiyle Ankara'da görüştükleri bildirdi.

İzmir'deki yerel seçim ile ilgili endişelerini, görüş ve önerilerini ilettiğini belirten Soyer, "Kendisinin gelecekte farklı alanlarda birlikte çalışmamız ile ilgili teklifleri için teşekkür ettiğimi, ancak şu an böyle bir talebim olmadığını dile getirdim. İzmir'in ve Türkiye'nin aydınlık geleceği için doğru olanı söylemeye, bu memleket için canla başla, aşkla çalışmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

 

 

CHP'de üstü çizilen Tunç Soyer'den dikkat çeken itiraf! "Özgür Özel'in teklifini reddettim" ile ilgili etiketler Özgür Özel CHP Tunç Soyer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.