CHP'de kriz büyüyor: Özgür Özel'in yardımcısı Koza Yardımcı istifa ettiğini duyurdu...

CHP'de yerel seçimler yaklaşırken istifalar peş peşe geliyor. Son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yardımcı'nın "Yaptığım tüm uyarılara ve müdahalelere rağmen Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerinin ve seçmenlerimizin vicdanını yaralayan uygulamalar ısrarla devam etti." ifadeleri dikkat çekti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Yardımcı, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

Saygıdeğer halkımıza ve parçası olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarıma;

Öncelikle, Parti Meclisimiz tarafından açıklanan tüm adaylarımıza başarılar diliyor, sahada partimizin yerel seçimlerdeki başarısı için yol arkadaşlarımla omuz omuza çalışacağımı özellikle belirtmek istiyorum.

Göreve geldiğim ilk günden bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinin emeklerini gözeterek, liyakat esaslı, belirlenen kurallara ve talimatlara uygun bir aday belirleme süreci olması için mücadele ettim.

Yaptığım tüm uyarılara ve müdahalelere rağmen Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerinin ve seçmenlerimizin vicdanını yaralayan uygulamalar ısrarla devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Örgütlerinden ve seçmenlerimizden gelen tepkilere kulak tıkamamı kimse bekleyemez. Benim asli sorumluluğum onlaradır.

Tüm bu nedenlerle Genel Başkanımızın takdiri ile geldiğim Genel Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ederek, örgütümüzün takdiri ile seçildiğim Parti Meclisi üyeliği görevimde örgütümüzün ve seçmenlerimizin sesi olmaya devam edeceğim.

CHP'de kriz büyüyor: Özgür Özel'in yardımcısı Koza Yardımcı istifa ettiğini duyurdu...

CHP'de kriz büyüyor: Özgür Özel'in yardımcısı Koza Yardımcı istifa ettiğini duyurdu... - Resim : 2

KOZA YARDIMCI KİMDİR?

Koza Yardımcı 1973 yılında Adana’da doğdu. Eğitimini orada tamamladı. İş hayatına tekstil sektöründe başladı. 1995 yılında basın mensubu oldu ve 2000 yılında sarı basın kartı almaya hak kazandı.

Sivil toplum örgütlerinin ve derneklerin gücüne inan Koza YARDIMCI, Atatürkçü Düşünce Deneği, Basın konseyi, DAK/SAR (Gönüllü Deniz Arama Kurtarma), Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği’nde üye ve yönetici olarak aktif çalışmalarda bulunmaya devam etmekte.

Daha önce CHP Şişli İl Genel Meclis Üyeliği de yapan Koza Yardımcı, CHP 38. Olağan kurultayında Parti Meclisi Üyesi seçilerek, sonrasında CHP Kültür ve Turizm Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır.

 

 

 

 

CHP'de kriz büyüyor: Özgür Özel'in yardımcısı Koza Yardımcı istifa ettiğini duyurdu... ile ilgili etiketler CHP Özgür Özel istifa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.