CHP'de koltuk savaşları sosyal medyada! İmamoğlu'nun ekibi paylaştı, Eren Erdem'in ekibi yalanladı!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra CHP içerisinde yaşanan çekişmeler gün yüzüne çıkmaya başladı. Son olarak Ekrem İmamoğlu'nun ekibi tarafından yönetildiği bilinen Ekrem Edit isimli hesapta paylaşılan bir gönderi, CHP'li Eren Erdem tarafından yönetilen “CHP Doğrulama” adlı hesapla yalanlandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşadığı büyük yenilgi sonrasında parti içerisinde yaşanan skandallarla sık sık gündeme gelen CHP, bu defa da bazı sosyal medya hesapları ile CHP içerisindeki bölünmeyi adeta gözler önüne serdi.

CHP, CHP’LİLERİ YALANLAMAYA BAŞLADI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP'li Eren Erdem arasında yaşanan çekişme, sosyal medya hesaplarına taşındı. Ekrem İmamoğlu'nun ekibi tarafından yönetildiği bilinen Ekrem Edit isimli X hesabında paylaşılan gönderi, CHP'li Eren Erdem tarafından yönetilen “CHP Doğrulama” adlı hesapla yalanlandı.

Parti içerisinde yaşanan bu skadallar 'CHP, CHP'lileri yalanlıyor' dedirtti.Resim

CHP'de koltuk savaşları sosyal medyada! İmamoğlu'nun ekibi paylaştı, Eren Erdem'in ekibi yalanladı! ile ilgili etiketler Eren Erdem Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.