CHP’de koltuk savaşları 2! Gürsel Tekin Kadıköy’ü mü istiyor?

SüperHaber, CHP’de süren koltuk savaşlarını gündeme getirmeye devam ediyor. Kulislere düşen bilgilere göre, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Kars’ta görevlendirilen ve vekil olamayan Gürsel Tekin’in, yakın çalışma arkadaşlarına, ”Kadıköy benim hakkım.” diyerek, il başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun adamı olan şimdiki başkan Şerdil Dara Odabaşı karşı adaylığını ilan ettiği iddia edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Cumhurbaşkanlığı 2.Tur seçimlerine bir hafta kala, CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ümidini kesen CHP’li küskünlerin, koltuk savaşlarının devam ettiği anlaşıldı.

SÜPERHABER CHP’DE Kİ KOLTUK SAVAŞLARINI AÇIKLIYOR!

SüperHaber, CHP’de süren koltuk savaşlarını gündeme getirmeye devam ediyor. Ankara’da CHP ve siyaset kulislerine düşen ve konuşulan bilgilere göre, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2.Tur seçimleri öncesi büyük huzursuzluk yaratıyor. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu duruma müdahale etmek istediği, ancak başarılı olamadığı öğrenildi.

CHP’de koltuk savaşları 2! Gürsel Tekin Kadıköy’ü mü istiyor?

GÜRSEL TEKİN’İN KADIKÖY BELEDİYESİ’Nİ İSTİYOR İDDİASI?

CHP’de yaşanan yerel seçimler öncesi başkanlık isteklerinin şaşırtan gelişmelerin en önemlisinin Gürsel Tekin’den geldiği ifade edildi. CHP’de gözden çıkarıldığı ve bu nedenle vekil olamayan Gürsel Tekin’in yakın çalışma arkadaşları ile toplantı yaptığı belirtildi. Bu toplantıda, Tekin’in,” Kadıköy benim hakkım.” diyerek, il başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun adamı olan şimdiki başkan Şerdil Dara Odabaşı karşı adaylığını ilan ettiği iddia edildi. Gürsel Tekin’in, 2.Tur seçimleri için Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Kars’ta görevlendirildiği, ancak buna karşı çıkarak önce gitmek istemediği haberleri çıkmıştı.

CHP’de koltuk savaşları 2! Gürsel Tekin Kadıköy’ü mü istiyor? - Resim : 2

İMAMOĞLU İLE HAREKET EDEN AYLİN NAZLIAKA ÇANKAYA’YI İSTİYOR!

Yine seçimler öncesi vekil listesine konulmayan ve Kılıçdaroğlu’nun “Aile ve Kadın Bakanı” sözü verildiği söylenen CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka’nın da, İBB Başkanı Ekrem imamoğlu ile hareket ettiği bildirildi. İddialara göre, Aylin Nazlıaka’da Çankaya Belediye Başkanlığı için İmamoğlu'ndan söz aldı. Nazlıaka’nın İmamoğlu ile görüşmesinin ise, Kılıçdaroğlu tarafından tepkiyle karşılandığı gelen kulis bilgileri arasın da bulunuyor.

CHP’de koltuk savaşları 2! Gürsel Tekin Kadıköy’ü mü istiyor? - Resim : 3

AZİZ KOCAOĞLU İZMİR’E ADAY OLMAK İÇİN DEVREYE GİRDİ!

CHP’de İmamoğlu ve Yavaş’a karşı olması ile bilinen Tuncay Özkan'a yönelik de, İzmir Büyükşehir eski Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun görüşmeler yaptığı öne sürülüyor. Kocaoğlu’nun CHP içerisinde, ”İzmir’de ben de varım!” diyerek Kılıçdaroğlu'na karşı kulis yapmaya başladığı kaydediliyor. Ekrem İmamoğlu’nun ise, Kocaoğlu’nun bu isteği ve girişimi için, kendisi ile yakın temasta olduğu vurgulanıyor. İmamoğlu’nun Aziz Kocaoğlu’nun başkan adaylığı için, Tuncay Özkan ile Erdoğan Toprak ikilisini istifa ettirmek için, medya yolu ve sosyal medya rolleri aracılığı ile baskılayıp istifa ettirmeye çalıştığı ifade ediliyor.

CHP’de koltuk savaşları 2! Gürsel Tekin Kadıköy’ü mü istiyor? - Resim : 4

BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI KERİMOĞLU GÖZDEN ÇIKARILDI!

Yine Ankara’daki kulis bilgilerine göre, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun da, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından üzerinin çizildiğinin ortaya çıktığı söyleniyor. Bu nedenle Kerimoğlu’nun yeniden aday olabilmek için, İYİ Parti ile dirsek temasında olduğu bir başka ayrıntı olarak gündeme getiriliyor.

CHP’de koltuk savaşları 2! Gürsel Tekin Kadıköy’ü mü istiyor? - Resim : 5

AYKUT ERDOĞDU ŞİŞLİ İÇİN ÇABALIYOR!

Öte yandan CHP’den geçtiğimiz temmuz ayında istifa eden ve şubat ayında toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) kararıyla geri dönen Aykut Erdoğdu'nun harekete geçmeye hazırlandığı belirtildi. Erdoğdu’nun hedefinin ise yerel seçimlerde Şişli Belediye Başkanı olmak olduğu anlatılıyor. Erdoğdu’nun bunun için, parti içinde dengeleri kollayarak, 28 Mayıs seçimi sonrası görüşmeler yapmak için beklediği kulisi giderek yayılıyor.

CHP’de koltuk savaşları 2! Gürsel Tekin Kadıköy’ü mü istiyor? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP Millet İttifakı 6'lı Masa Gürsel Tekin İstanbul Kadıköy
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.