CHP'de ikinci Burcu Köksal vakası! CHP Balıkesir adayı Ahmet Akın: PKK'dan beslenen şerefsizlere...

Yerel seçimler yaklaşırken CHP'nin DEM Parti ile yaptığı 'Kent Uzlaşısı' ittifakına CHP'li isimlerden peş peşe tepki geliyor. Burcu Köksal'ın ardından bu kez de CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, kapıyı DEM Parti'nin suratına çarparak "Hain terör örgütü PKK'ya, onun yandaşlarına, ondan beslenenlere, onun yolundan giden şerefsizlere de yakın değilim." dedi.

Türkiye'de 31 Mart yerel seçimlerine 12 gün kala CHP'de ikinci Burcu Köksal vakası patlak verdi.

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın vatandaşlara seslendiği konuşmasında CHP'nin Kent Uzlaşısı'na vardığı DEM Parti'ye yönelik çok sert bir açıklama yaparak kapıyı ardına kadar kapattı.

'HAİN TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'NIN YOLUNDAN GİDEN ŞEREFSİZLERE YAKIN DEĞİLİM!'

"Bizler vatanın, bayrağın ne olduğunu biliyoruz" diyerek DEM Parti'ye zehir zemberek sözlerle yüklenen Akın, "Milletin bayrağına, vatanına, şaşırmış, kudurmuş bir şekilde hainlik yapan hain terör örgütü PKK'ya, onun yandaşlarına, ondan beslenenlere, onun yolundan giden şerefsizlere de yakın değilim! Hiçbir zaman da yakın olmadım. Bizler vatanı, bayrağı, memleketin ne olduğunu biliyoruz." dedi.

BURCU KÖKSAL NE DEMİŞTİ?

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal geçtiğimiz haftalarda düzenlediği mitingde yaptığı açıklamada, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" demişti.

Köksal'ın açıklaması sonrası CHP-DEM Kent Uzlaşısı hattında kaos patlak vermişti. Özgür Özel, Köksal'ın açıklamalarıyla ilgili DEM Parti'den gelen tepki sonrası 'dil sürçmesi' demiş, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Burcu Köksal'a "Ya kendine başka parti bul ya da başka bir iş" diyerek Köksal'a yüklenmişti.

 

CHP'de ikinci Burcu Köksal vakası! CHP Balıkesir adayı Ahmet Akın: PKK'dan beslenen şerefsizlere... ile ilgili etiketler Ahmet Akın CHP Balıkesir DEM Parti PKK

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.