6'lı masanın üyelerinden özerklik ve kürtçe çıkışı!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, 2023 seçim tarihini, altılı masanın Cumhurbaşkanı adayı tartışmasını, Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Nuşirevan Elçi'nin 'özerklik' açıklamalarını, Ali Babacan'ın Kürtçe çıkışını ve Suriye'ye planlanan kara harekatını masaya yatırdı.

''KILIÇDAROĞLU’NA YAKIN İSİMLERLE KONUŞTUM, ANKETLERİN ŞİŞİRİLDİĞİNİ SÖYLÜYORLAR!''

Bozkurt, ''CHP genel merkezine yakın kaynakların bana söylediğine göre, İyi Parti'nin oyları birilerinin anketlerindeki gibi şişirme oylar gibi değil. İyi Parti'nin oyları yüzde 9-10-11 bandında diyorlar.''

''İSTANBUL’DA SEÇİM YENİDEN YAPILSA CHP İMAMOĞLU’NU ADAY GÖSTERMEZ!''

Velev ki, iktidar muhalefetin restini gördü ve İstanbul için yasal düzenleme ile erken seçime gidiyoruz dedi diyelim. Ben sana şunu söylüyim; CHP Ekrem İmamoğlu'nu aday göstermez seçimde! Koltuğunu alırlar onun altından!

''BABACAN’IN TEKLİFİ TÜRKİYE’NİN BÖLÜNMESİ DEMEK!''

''Ali Babacan'ın yaptığı kürtçe resmi dil olsun önerisi Türkiye'yi uzun vadede,15-20 senede bölmeyi planlayan bir öneridir!'' ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

6'lı masanın üyelerinden özerklik ve kürtçe çıkışı! ile ilgili etiketler CHP 6'lı Masa Ali Babacan Kemal Kılıçdaroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.