‘İSTANBUL 5 DEĞİL, YAPILMAYAN ÇALIŞMALARLA 20 YIL KAYBETTİ’

Sabah Gazetesi Muhabiri Barış Savaş'ın İstanbul'daki deprem ve konut meselelerine ilişkin flaş tespitleri SuperHaber YouTube kanalında...

AK Parti’nin ‘Yeniden Büyük İstanbulmitingine katılan Sabah Gazetesi Muhabiri Barış Savaş, SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’in mikrofonuna konuştu. Savaş, İstanbul'un deprem ve konut meselelerine flaş tespitleriyle adeta ilişkin nokta atışı yaptı.

CHP’li İBB yönetiminin 2019’dan beri vaatlerini gerçekleştirmediğine tepki gösteren Savaş, beklenen büyük İstanbul depremine ilişkin konutlardaki dönüşüme vurgu yaparak, ‘’31 Mart İstanbul için beklenen bir gün.  Türkiye için de önemli. Bir deprem gerçeği söz konusu. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, ‘’2095 bağımsız bölüm yenilendi.’’ dedi. Murat Kurum’un da 650 bin Knut dönüştürme vadi söz konusu. 2020’de Ekrem İmamoğlu 5 yıl içinde her yıl 20 bin konut olmak üzere 100 bin konutun dönüşümünün acilen yapılması gerektiğini belirtti. Ancak gelinen noktada Ali Kurt’un söylediği gibi  2095 bağımsız bölüm ancak yenilenebildi. Büyük bir İstanbul depreminde Türkiye’nin ekonomisi tamamen çöker. İstanbul bir 5 yıl değil, yapılmayan çalışmalarla birlikte duran bir süreç içinde. Yaşayan bir şehir olan İstanbul’da sistemi durdurursan, sadece 5 yıl değil eskiye doğru bir gerileme olur. 20 yıl kaybetmiş sayarız. Murat Kurum’u seçimi kazandıktan sonra zor bir süreç bekliyor. Ulaşımdan kentsel dönüşüme kadar her konuda birçok yeniliği yeniden imza atacak. AK Parti belediyeciliği ile İstanbul’u yeniden tanıştıracak.’’ şeklinde konuştu.

Sabah Gazeteci Muhabiri Barış Savaş’ın açıklamlalarını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

‘İSTANBUL 5 DEĞİL, YAPILMAYAN ÇALIŞMALARLA 20 YIL KAYBETTİ’ ile ilgili etiketler CHP İstanbul İBB Murat Kurum Ekrem İmamoğlu AK Parti Sabah Gazetesi Atatürk Havalimanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.