CHP yandaşı Fatih Portakal planı anlattı: Ekrem İmamoğlu nasıl CHP'nin genel başkanı olacak?

CHP yandaş Fatih Portakal, YouTube üzerinden yaptığı canlı yayında Ekrem İmamoğlu ve CHP'nin planını anlattı. "Benim aldığım bilgi bu yönde" diyerek İmamoğlu'nun CHP Genel Başkanı olmak için neler yapacağını tek tek paylaştı.

Gazeteci Fatih Portakal, YouTube'dan yaptığı yayında, Ekrem İmamoğlu'nun CHP Genel Başkanı olmak için önündeki süreci ve planları paylaştı.

Fatih Portakal'ın anlattığı plana göre Ekrem İmamoğlu ve CHP'nin 'değişim' planı şöyle işleyecek:

- CHP'nin yeni Genel Başkanı Murat Karayalçın olacak.

- İmamoğlu İBB'ye aday olup kazanırsa, belediye meclis çoğunluğunu da CHP alırsa, belediye başkanlığından istifa edecek. Yerine Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık İBB Başkanı olacak.

- Murat Karayalçın’ın da yerel seçimlerden sonra CHP Genel Başkanlığından çekilmesi ve Ekrem İmamoğlu ile Özgür Özel arasında demokratik bir yarış yapılacak.

CHP yandaşı Fatih Portakal planı anlattı: Ekrem İmamoğlu nasıl CHP'nin genel başkanı olacak? ile ilgili etiketler Fatih Portakal Ekrem İmamoğlu CHP
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.