CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin'den rezil hareket!

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin'in görüntüleri tepki çekti. Şahin, sokak ortasında üç küçük mülteci çocuğu azarlayarak "Gönderirim ben bunları memleketine" diyerek oy toplamaya çalıştı.

31 Mart yerel seçimler öncesi belediye başkan adayları vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatmaya çalışırken CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin'in sosyal medyaya düşen videosu 'bu kadarına pes' dedirtti. 

Şahin videoda Iraklı olduğu ifade edilen üç küçük çocuğun karşısına geçip "Bunlar Iraklı değil mi?" diye başladığı cümlesini skandal bir açıklama ile bitirdi.

Görüntülerde azarlanan üç küçük çocuğun şaşkınlığı ve korktuğu görünüyor. Şahin'in skandal sözlerinin üzerine ise etraftakilerin alkışladığı anlar da kameralara yansıdı.

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin'den rezil hareket! ile ilgili etiketler CHP Mamak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.