CHP lideri TSK'yı hedef alan TTB'nin heyetini makamında ağırladı

Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın TSK'ya 'kimyasal silah' iftirasını atmasının ardından tutuklanmıştı. CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu, TSK'yı hedef alan TTB'nin heyetini makamında ağırladı.

Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK'nın kanalına konuşmuş ve Türk Silahlı Kuvvetlerini 'kimyasal silah' kullanmakla suçlamıştı.

 SKANDAL SÖZLER CEZASIZ KALMADI: FİNCANCI TUTUKLANDI

Fincancı'nın skandal sözleri sonrası, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, "terör örgütü propagandası yapmak" ve "Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçlarından soruşturma başlatmıştı. Fincancı, gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

KILIÇDAROĞLU TSK'YI HEDEF ALAN TTB'NİN HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

Yaşananlar sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TSK'yı hedef alan TTB'nin heyetini makamında ağırladı.

CHP Lideri, Merkez Konseyi İkinci Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten ve beraberindeki heyetle görüştü.

CHP lideri TSK'yı hedef alan TTB'nin heyetini makamında ağırladı - Resim : 2

 


.

CHP lideri TSK'yı hedef alan TTB'nin heyetini makamında ağırladı ile ilgili etiketler Şebnem Korur Fincancı CHP Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.