TSK'ya iftira atan Fincancı'ya Kandil'den destek geldi

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne "kimyasal silah" iftirası atan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya Kandil'den destek geldi. PKK elebaşı Mustafa Karasu, Fincancı’ya övgüler düzerek Şebnem hocayı saygıyla selamlıyorum. Şebnem hocanın tutumu çok çok önemlidir, tarihi bir eylemdir." ifadelerini kullandı.

Türkiye Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, bir konuşmasında TSK'ya "kimyasal silah kullandılar" iftirası atmıştı.

Bu gelişmelerin ardından TSK düşmanları ve PKK yandaşları kişiler Şebnem Korur Fincancı'yı desteklerken büyük bir kısımdan da tepkiler gecikmedi. Nefret ve iftira söylemleriyle TSK'yı itibarsızlaştırmaya çalışan Fincancı, çıkarıldığı mahkeme sonrasında tutuklanmıştı.

 KANDİL'DEN FİNCANCI'YA DESTEK GELDİ

PKK elebaşı Mustafa Karasu, TSK’ya “kimyasal silah kullandı” iftirası atan TTB Başkanı Şebnem Fincancı’ya övgüler düzdü.

PKK'lı Karasu, Fincancı için şu ifadeleri kullandı:

“Şebnem hocayı saygıyla selamlıyorum. Şebnem hocanın tutumu çok çok önemlidir, tarihi bir eylemdir.”

TSK'ya iftira atan Fincancı'ya Kandil'den destek geldi ile ilgili etiketler Kandil PKK Şebnem Korur Fincancı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.