CHP kafası değişmiyor! Fikri Sağlar: "Seçimleri AK Parti kazanırsa Türkiye İslam Cumhuriyeti’ne dönüşür"

CHP'li eski bakan ve milletvekili Fikri Sağlar, canlı yayında söylediği sözlerle 'CHP kafası asla değişmiyor' dedirtti. Sağlar, yerel seçimleri AK Parti'nin kazanması durumunda Türkiye'nin bir İslam Cumhuriyeti'ne dönüşeceğini iddia etti.

Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de muhalefetin laiklik üzerinden yaptığı algı operasyonu başladıo.

Sözcü TV'de yayınlanan Şah Mat programında konuşan CHP'li eski bakan ve milletvekili Fikri Sağlar, 'CHP zihniyeti asla değişmiyor' dedirten ifadeler kullandı.

"AK PARTİ KAZANIRSA, TÜRKİYE İSLAM CUMHURİYETİ'NE DÖNÜŞÜR"

Sağlar, "Belediye seçimlerini AK Parti kazanırsa Türkiye İslam Cumhuriyeti'ne dönüşür." dedi.

Fikri Sağlar'ın sözleri şu şekilde:

"Ben bu seçimlerin ne olacağından daha çok sonucunun Türkiye’nin aleyhine olacağı, belki de Türkiye Cumhuriyeti’nin İslam Cumhuriyeti'ne dönüşmesinde son çıkış yolu olacağı düşüncesindeyim. O yolu kesmemiz gerekiyor, asıl mesele bence bu. Yani AK Parti’nin kazanması demek, laik demokratik Türkiye’nin artık isminin değişmesi demek."

CHP kafası değişmiyor! Fikri Sağlar: "Seçimleri AK Parti kazanırsa Türkiye İslam Cumhuriyeti’ne dönüşür" ile ilgili etiketler CHP Sözcü AK Parti yerel seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.