CHP İstanbul İl Başkanlığı binası yakınlarında silahlı saldırı! Valilik ve başsavcılıktan flaş açıklama!

İstanbul Seyrantepe'de bulunan CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın yakınlarında silahla ateş açıldığı iddia edildi. İstanbul Valiliği konu ile ilgili olarak, "TEM Otoyolu Edirne istikametinde ilerleyen bir araçtan havaya ateş açıldı, 2 boş kovan bulundu. İl başkanlığında olumsuz durum tespit edilmedi." açıklamasında bulundu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu"06.04.2023 (bugün) saat 05.00 sularında TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde bulunan CHP İstanbul İl Başkanlığımıza yönelik düzenlendiği düşünülen bir silahlı saldırı gerçekleşmiştir." iddiasında bulundu. 

CHP İstanbul İl Başkanlığı binası yakınlarında silahlı saldırı! Valilik ve başsavcılıktan flaş açıklama!

Kaftancıoğlu yazılı açıklamasında, "Binada görev yapan nöbetçi polis memuru ile binanın bulunduğu alandaki özel güvenlik görevlisinin ifadelerine göre olayda 6-7 el ateş edilmiştir. İlk belirlemelere göre İl Başkanlığımıza isabet eden mermi bulunamamış, olay mahalinde boş kovanlar bulunmuştur. Olayla ilgili savcılık tahkikatı devam etmektedir. Gelişmeler sizlerle paylaşılacak" ifadelerini kullandı. 

 

 

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada "İlk tespitlere göre kurşunlar CHP il binasına isabet etmedi, emniyetin kamera ve tespit çalışmaları devam ediyor." denildi.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden de konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada,  "Bugün saat 04.00 sıralarında Sarıyer İlçemizde bulunan CHP İl Başkanlığı Binasında görevli Polis Memuru tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine TEM Otoyolunda silah sesleri duyulduğu yönünde ihbarda bulunulmuştur. Olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerimiz tarafından yapılan incelemeler ve
binanın güvenlik görevlileriyle yapılan görüşmelerde; Tem Otoyolu Edirne istikametinden 5-6 el silah sesi duydukları beyan edilmiş, il başkanlığı binası ve çevresindeki kontrollerde herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığı anlaşılmıştır. Elde edilen kamera görüntülerinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'ndan TEM Otoyolu Edirne istikametine otoyolun 2. şeridinde hızla seyreden bir araçtan havaya ateş edildiği tespit edilmiştir. Yapılan çalışmalarda, yol kenarında 9mm çapında (2) adet kovan bulunmuştur. Konuyla ilgili başlatılan incelemeler devam etmektedir" denildi. 

CHP İstanbul İl Başkanlığı binası yakınlarında silahlı saldırı! Valilik ve başsavcılıktan flaş açıklama! ile ilgili etiketler CHP Canan Kaftancıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.