Antalya halkından Özgür Özel'i şoke eden yanıt: Erdoğan'a oy var

Antalya'da Gazipaşalı seçmenle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, meydanda toplanan kalabalıktan "Tayyip Erdoğan’a 31 Mart’ta oy var mı" sorusuna 2 kez 'Var' yanıtını alınca neye uğradığını şaşırdı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Antalya mitinginde ilginç anlar yaşandı. Özel, halka hitabı sırasında miting alanındaki vatandaşlardan beklemediği bir karşılık aldı.

Yerel seçim çalışmaları için meydanlara inen CHP lideri Özgür Özel, mitinglerde umduğunu bulamıyor. Büyük bir coşkuyla il il miting düzenleyen Özel, ilgi göremedikçe öfkelenmeye devam ediyor.

 MEYDANLARIN BOŞ OLMASI DİKKAT ÇEKİYOR

Özel'in mitinglerinde meydanların boş olması sıkça dikkat çekiyor. Özel de bunun önüne geçmek adına coşkuyla mitingini sürdürüyor. 

Zaman zaman adeta amigo gibi tezahüratlar da yaptıran Özgür Özel, bugünkü mitinginde ise büyük bir şok yaşadı.

Antalya'nın Gazipaşa bölgesinde vatandaşlarla bir araya gelen Özel, konuşma yaptığı sırada kendisini dinleyenlere, "Tayyip Erdoğan’a 31 Mart’ta oy var mı?" sorusunu yöneltti.

 BU DEFA ÖFKESİNE HAKİM OLAMADI: "YOK İŞTE YOK!"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, halktan beklediği cevabı alamadı. Vatandaşlar, "Var" diyerek yanıt verdi. Bunun üzerine Özel, aynı soruyu bir kez daha sordu ve yanıt değişmedi. Bu durum ise Özel'i öfkelendirince, "Yok işte yok!" diyerek karşılık verdi.

O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

'3 DEFA EVET YANITI ALDI'

Geçtiğimiz günşerde Bilecik'te seçmenlerle buluşan Özgür Özel, halka hitabında yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik "Oy var mı?" şeklindeki sorusuna kalabalıktan 3 kez "Var" yanıtı aldı.

Antalya halkından Özgür Özel'i şoke eden yanıt: Erdoğan'a oy var ile ilgili etiketler Özgür Özel Antalya Recep Tayyip Erdoğan Yerel seçim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.