CHP Divan Başkanı Özlem Çerçioğlu kimdir?

CHP Divan Başkanı Özlem Çerçioğlu kimdir? CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda Divan başkanı Seçilen Özlem Çerçioğlu merak konusu oldu. 2014 yılından beri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olan Özlem Çerçioğlu kimdir?

CHP'nin 37. Olağan Kurultayı'nda Divan Başkanlığı'na seçilen Özlem Çerçioğlu kimdir? Başkanlığa seçildikten hemen sonra gündem olan Özlem Çerçioğlu'nun hayatını sizler için araştırdık.

CHP Divan Başkanı Özlem Çerçioğlu kimdir?

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU KİMDİR?

Özlem Çerçioğlu, 11 Ağustos 1968'de Aydın Nazilli'de doğdu. Babasının adı Halil, annesinin adı Birsen'dir. Sanayici; Selçuk Üniversitesi'ni bitirdi.

Özel sektörde (Newyork) Müşteri İlişkileri Departmanı'nda Halkla İlişkiler ve Müşteri İlişkileri Müdürü olarak görev yaptı. Sanayici olarak çalıştı. 22., 23. Dönem Aydın Milletvekili (Belediye Başkanlığını tercih ettiğinden, Milletvekilliği 07.04.2009 tarihinde sona ermiştir.)

CHP Divan Başkanı Özlem Çerçioğlu kimdir? ile ilgili etiketler CHP Özlem Çerçioğlu CHP Divan Başkanlığı kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.