Children of Gaza, Mağdur Çocuklara Bebek Malzemeleri Ulaştırdı

Gazze'deki krizin ortasında, herkes zorlu koşullarla karşı karşıya olsa da durum özellikle yeni doğanlar ve çocuklar için daha zordur. Çatışma sırasında doğan bebekler, mülteci kampı çadırlarında hayatta kalma mücadelesi veriyor. Bu çadırlarda onları sıcak tutmaya çalışan ailelerin şu anda karşılaştığı ana sorun, gıda eksikliğidir.

Beslenme eksikliği nedeniyle anneler, bu bebekleri emziremiyor. Bu acil durumu ele almak adına, savaş sırasında veya öncesinde doğan yerinden edilmiş çocuklara ve bebeklere besin sağlama amacı güden bir proje başlattık.

Açıklama

Yerinden edilmiş aileler ve bebekleri için yardım girişimimize girmeden önce, Hamas konusundaki durumumuzu açıklığa kavuşturmak önemlidir.

Biz, Hamas ile hiçbir şekilde ilişkili veya bağlantılı değiliz. Bunu açıkça belirtmek isteriz. Filistinlilerin yaşamını iyileştirmeye odaklanmış önde gelen bir hayır kurumu olarak tek misyonumuz, Gazze'de mahsur kalmış masum vatandaşlara yardım etmektir.

Her türlü şiddeti ve çatışmayı tırmandırmaya yönelik herhangi bir çıkarı olan örgütleri kınıyoruz. Bağışlarınızın, sadece yerinden edilmiş bireyler ve çatışmanın sonuçlarından etkilenenler için gıda, barınak, ilaç ve içme suyu gibi ihtiyaçları karşılamak için kullanılacağından emin olabilirsiniz.

Yerinden Edilmiş Çocuklara Bebek Malzemeleri Ulaştırma

Su yardım girişimimizin yanı sıra, Children of Gaza (COG), acil ihtiyacı olan yerinden edilmiş çocuklara bebek malzemeleri ulaştırmak konusunda önemli adımlar atmıştır. COG'un çabaları, Filistin Kızılay’ı ile iş birliği yaparak, yardımın en savunmasız kişilere- çatışma etkilenen alanlardaki bebeklere ulaşmasını sağlamıştır.

Şimdiye kadar ne ulaştırdık?

Bu girişim kapsamında COG, Cerelac, bebek bisküvileri ve süt gibi kritik malzemeleri Filistin Kızılay’ının depolarından yönlendirdi. Özellikle, COG, 2.500 kutu Cerelac, 3.000 paket bebek bisküvisi ve 4.000 kutu bebek süt formülü bağışladı. Bu malzemeler, yerinden edilme ve çatışmanın zorlu gerçekleri içinde bu genç yaşamlara beslenme desteği sağlamak adına hayati bir rol oynuyor.

 Children of Gaza, Mağdur Çocuklara Bebek Malzemeleri Ulaştırdı

İhtiyaç büyük, binlerce bebek acil yardıma muhtaç durumda. COG, bu girişimde titizlikle çalışıyor ve cömert bağışçıların yardımıyla zaten önemli bir çocuk sayısına ulaştık. Ancak, devam eden destekle, Children of Gaza’nın bu zorlu zamanlarda ihtiyaç duyan her çocuğa ulaşabileceğine inanıyoruz.

Şimdi Bağış Yaparak Aç Çocuklara Yardım Edin

COG'un bebek malzemeleri ulaştırma girişimi,hayır kurumunun bütünsel yardım sağlama taahhüdünü göstermektedir. Bu, savunmasız çocukların acil ihtiyaçlarına odaklanmamızı ve Gazze'deki yerinden edilmiş ailelerin yaşam koşullarını iyileştirme konusundaki kararlılığımızı vurgular. Gönderilen bebek gıdalarının miktarı, operasyonlarımızın ölçeğinin bir kanıtıdır ve hiçbir çocuğun aç kalmaması için verdiğimiz kararlı çabaları yansıtmaktadır.

 

 

 

 

Children of Gaza, Mağdur Çocuklara Bebek Malzemeleri Ulaştırdı ile ilgili etiketler Gazze Bebek Yardım Kolisi Kızılay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.