Chery’nin 3 yeni SUV canavarı Türkiye’ye geliyor! Bu fiyatlara SUV bulunmaz: Chery piyasayı sallamaya geliyor…

Dünyaca ünlü bir otomobil markası olan Chery, geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarına açılma planını açıkladı. Otomobil üreticisi, yakında Türkiye yollarına çıkacak olan son üç SUV modelinin fiyatlarını şimdiden belirledi. Araba satın almakla ilgilenenler için Chery'nin fiyat listesini sizler için derledik. Şimdi sizlere Chery Tiggo 7, 8 Pro ve Omoda 5'in güncel fiyatlarından bahsedeceğiz.

Chery, yenilikçi tasarımları, ileri teknolojisi ve rekabetçi fiyatları ile dünya çapında tanınmaktadır. Kısa bir süre önce şirket, Türkiye pazarına resmi girişini duyurdu ve otomobil tutkunları, markanın neler sunabileceği konusunda heyecanlı.

CHERY'NİN ÜÇ YENİ SUV MODELİ TÜRKİYE’YE GELİYOR

Chery, Türkiye'de ilk üç SUV modeli olan Tiggo 8 Pro, Tiggo 7 Pro ve Omoda 5'i piyasaya sürüyor. Bu SUV'ler, konforlu ve verimli bir sürüş arayan günümüz sürücülerinin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı. Bu modellerin her birinin özelliklerine ve güncel fiyatlarına daha yakından bakalım:

Tiggo 8 Pro, Chery'nin Türkiye'de piyasaya sürdüğü en üst modeldir. Güçlü bir 1.6L turboşarjlı motor, altı vitesli otomatik şanzıman ve yedi yolcuya kadar rahatça oturabilen geniş bir iç mekan ile gelir. Tiggo 8 Pro, Lüks ve Elit olmak üzere iki donanım seviyesinde sunuluyor.

Tiggo 7 Pro, performans, stil ve konforu bir arada sunan orta sınıf bir SUV modelidir. 1,5 litrelik turboşarjlı bir motora, altı ileri otomatik şanzımana ve beş kişiye kadar kapasiteli geniş bir kabine sahiptir. Tiggo 7 Pro, Comfort, Luxury ve Elite olmak üzere üç donanım seviyesinde sunuluyor.

Omoda 5, Chery'nin Türkiye'de sunduğu giriş seviyesi modelidir. 1.0L turboşarjlı motor, beş vitesli manuel şanzıman ve beş kişiye kadar rahatça oturabilen iyi bir iç mekan ile gelen kompakt bir SUV. Omoda 5, Standart ve Deluxe olmak üzere iki donanım seviyesinde sunuluyor.

CHERY'NİN ÜÇ YENİ SUV MODELİNİN TÜRKİYE FİYATLARI NE KADAR?

Chery’nin 3 yeni SUV canavarı Türkiye’ye geliyor! Bu fiyatlara SUV bulunmaz: Chery piyasayı sallamaya geliyor…

Bu arada Chery Nisan 2023 Chery yeni SUV fiyat listesini de açıkladı. İşte Türkiye’ye gelecek yeni SUV’ların fiyatları:

Tiggo 8 Pro

Luxury 1.050.000 TL

Excellent 1.150.000 TL

Tiggo 7 Pro

Tiggo 7 Pro

Comfort 825.000 TL

Luxury 885.000 TL

Excellent 945.000 TL

Chey Omoda 5

Comfort  810.000 TL

Luxury 870.000 TL

Excellent 930.000 TL

Chery’nin 3 yeni SUV canavarı Türkiye’ye geliyor! Bu fiyatlara SUV bulunmaz: Chery piyasayı sallamaya geliyor… ile ilgili etiketler Otomobil
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.