ChatGPT'nin görüntü özelliği nasıl kullanılır?

OpenAI, son dönemdeki güncellemesiyle ChatGPT sohbet botuna sesli yapay zeka seçenekleri ve görüntü analiz yetenekleri ekledi. Bu önemli güncelleme, hem etkileyici hem de bir dizi soru işareti doğuran bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ChatGPT'nin görüntü özellikleri nasıl kullanılır? Bu makalede, ChatGPT'nin yeni görüntü özelliklerini nasıl kullanabileceğinizi ayrıntılı bir şekilde ele alacak ve bu son teknolojiyi denemek isteyenler için detayları aktaracağız...

ChatGPT'de kullanılmaya başlanacak olan görüntü ve ses özelliklerinin yayın tarihi belirsiz olsa da, ödeme yapan aboneler bu yeni yeteneklere ilk erişimi elde etme hakkı yakalayacaklar. Peki, ChatGPT'nin görüntü özellikleri nasıl kullanılır? ChatGPT görüntü özelliği!

ChatGPT'nin görüntü özelliği nasıl kullanılır?

CHATGPT GÖRÜNTÜ ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIR?

ChatGPT mobil uygulamasında, ileti çubuğunun solunda bulunan kamera simgesini seçin. Akıllı telefonunuzun kamerasını kullanarak yeni bir fotoğraf çekebilirsiniz. Görüntüyü yüklemek öncesinde, chatbot'un odaklanmasını istediğiniz bölgeyi parmağınızla çizmek için kullanabilirsiniz.

Cihazınızda zaten kayıtlı olan görüntüleri seçebilir ve analiz için yükleyebilirsiniz. Bu seçenek, mobil uygulama kullanıcıları için geçerlidir.

ChatGPT'yi masaüstü tarayıcı üzerinden kullananlar, bilgisayarlarından doğrudan görüntü yükleyebilirler. Şu an için videoları yüklemek mümkün olmasa da, tek bir istekte birden fazla görüntü gönderebilirsiniz.

CHATGPT GÖRÜNTÜ VE SES ÖZELLİĞİ

Görüntü özelliğini test ederken asla kişisel veya hassas fotoğrafları ChatGPT'ye yüklememeye dikkat edin.

OpenAI tarafından verilerinizin ve AI etkileşimlerinizin depolanmasını sınırlamak isterseniz, Ayarlar'a gidin, ardından Veri Kontrolleri'ne girin ve Sohbet Geçmişi ve Eğitim'i devre dışı bırakın. Bu işlem, ChatGPT'ye erişmek için kullandığınız her tarayıcı için, hem PC hem de mobil için ayrı ayrı yapılmalıdır.

ChatGPT, net ve iyi aydınlatılmış görüntülerle daha iyi performans gösterir. Bazı hatalar yapabilir, ancak sohbet botu birçok nesneyi doğru bir şekilde etiketleyebilir.

Yeteneklerine rağmen, ChatGPT'nin cevaplarına dikkatli davranın ve körü körüne güvenmeyin. Nesneleri yanlış etiketleyebilir veya yanlış bilgi sunabilir.

ChatGPT'nin sınırları vardır, özellikle insanları tanımlama konusunda. Kullanıcı gizliliğini ve güvenliği öncelikli tutar ve görüntülere dayalı gerçek kişileri tanımaktan kaçınır, ünlü olsalar bile.

ChatGPT'nin görüntü özelliği nasıl kullanılır? ile ilgili etiketler ChatGPT
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.