ChatGPT-Canva eklentisi nasıl kullanılır? ChatGPT'den resim oluşturma!

OpenAI, popüler sohbet robotu ChatGPT için Canva eklentisini tanıtarak kullanıcıların görsel içerikler oluşturmasını kolaylaştırıyor. ChatGPT kullanıcıları artık Canva ile logolar, bannerlar ve daha fazlasını oluşturmalarına imkan tanıyacak. Peki, ChatGPT-Canva eklentisi nasıl kullanılır? İşte ChatGPT'den resim oluşturma!

OpenAI, ChatGPT kullanıcılarına görsel içerik oluşturma yeteneği kazandırmak için Canva eklentisini kendi bünyesinde sunmaya başlıyor. Eklenti, ChatGPT eklenti mağazasından kolayca indirilebilecek ve kullanıcıların görsel projelerini hızla hayata geçirmelerine yardımcı olacak. Daha önce Canva'yı ChatGPT ile entegre etmek oldukça karmaşıktı, ancak yeni Canva eklentisi bu süreci büyük ölçüde basitleştirecek. Peki, ChatGPT-Canva eklentisi nasıl kullanılır? Ayrıntılar haberimizde...

ChatGPT'den resim nasıl oluşturulur?

Canva ChatGPT eklentisini kullanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. ChatGPT'yi açın ve yapay zeka destekli sohbet robotunun ana penceresine gidin. Ardından, ekranın altındaki eklenti bölümüne kaydırın ve "Eklenti Mağazası"nı bulun.

  2. Şimdi "Canva" eklentisini arayın ve yükleyin. Yükleme işlemi tamamlandığında, ChatGPT'nin ana penceresine dönün ve eklenti bölümünden "Canva"yı seçin.

  3. Şimdi, ChatGPT'nin istem kutusuna ne tür bir görsel oluşturmak istediğinizi açıklayın. Örneğin, "Bana bir turuncu Örümcek Adam resmi yap" gibi bir talepte bulunabilirsiniz. ChatGPT bu isteğinizi anlayacak ve size bir görüntü oluşturması için talimat verecektir.

  4. ChatGPT-Canva eklentisi nasıl kullanılır? ChatGPT'den resim oluşturma!
  5. ChatGPT tarafından oluşturulan görsel önerileri listesinden beğendiğiniz bir görseli seçin ve üzerine tıklayın.

  6. ChatGPT-Canva eklentisi nasıl kullanılır? ChatGPT'den resim oluşturma! - Resim : 2
  7. Şimdi Canva'ya yönlendirileceksiniz. Burada, yapay zeka tarafından oluşturulan görseli düzenleyebilir ve "Paylaş" düğmesine tıklayarak "İndir" seçeneğiyle bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Şu an için eklentiler yalnızca ChatGPT Plus abonelerinin kullanımına açıktır ve aylık maliyeti 20 dolardır. Premium abonelik, kullanıcıların uzun biçimli içerik oluşturmalarına ve görüntüleri girdi olarak kullanmalarına yardımcı olacak olan güncellenmiş GPT-4 geniş dil modelinden faydalanma imkanı sunmaktadır.

 
ChatGPT-Canva eklentisi nasıl kullanılır? ChatGPT'den resim oluşturma! ile ilgili etiketler ChatGPT
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.