Cezaevinde ölen Rus muhalif lider Navalny, son yolculuğuna uğurlandı! İşte cenazeden görüntüler

Cezaevinde şüpheli bir şekilde ölen Rus muhalif lider Aleksey Navalny, bugün Moskova'da düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. İşte Rus liderin cenazesinden görüntüler...

Rusya'nın Kuzey Kutup Dairesi'nde bulunan bir cezaevinde aniden hayatını kaybeden muhalif lider Aleksey Navalny için bugün yoğun güvenlik önlemleri altında başkent Moskova'da cenaze töreni düzenlendi. 

Cezaevinde ölen Rus muhalif lider Navalny, son yolculuğuna uğurlandı! İşte cenazeden görüntüler

Kremlin ve Devlet Başkanı Vladimir Putin'in en sert muhalifi olan 47 yaşındaki Navalny, 16 Şubat'ta, hakkındaki 30 yıllık hapis cezasını çektiği sırada cezaevinde aniden ölmüştü. 

Navalny için bugün yerel saatle 14.00'te, daha önceden yaşadığı Moskova'nın Maryino semtindeki Meryem Ana Kilisesi'nde bir dini tören düzenlendi.

İşte Navalny'in cenaze töreninden görünler...

 

 

Cezaevinde ölen Rus muhalif lider Navalny, son yolculuğuna uğurlandı! İşte cenazeden görüntüler ile ilgili etiketler Rusya Moskova cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.