Çeyrek altın rekora doymuyor! Gelin ve damada 0.25 ve 0.50 gram altın takılıyor!

Gram altın ve çeyrek altın fiyatlarının rekor seviyelere ulaşması sonrasında düğünlerde vatandaşlar 0.25 ve 0.50 gram altınlara yöneldi. Yatırımcıların FED toplantısına odaklanması sonrasında son iki günde dalgalı kur içerisine giriyor.

Çeyrek altın ve gram altında yeni haftada rekor seviyeler geldi. Altının gram fiyatı, yeni güne yeniden artışla başlarken gram altın 822 TL, çeyrek altın ise 1.350 TL seviyelerine kadar yükseldi. Hâl böyle olunca da düğünlerin gözdesi olan çeyrek altın yerine vatandaşlar 0.25 ve 0.50 gram altına yönelmeye başladılar.

Son günlerde satıştan çok alım yaptıklarını ve düğünler için çeyrek ya da gram altın satışların düştüğünü vurgulayan kuyumcu Mehmet Mamik, "Altın şu an yükselişte ve yükselmeye de devam ediyor. Biz de pandemiden etkilenen esnaflardan bir tanesiyiz. Süreç, kuyumculuk dalını da önemli anlamda etkiledi. Eskiden düğünlerde çeyrek takan vatandaşlarımız 0.25 gram altın ya da 0.50 gram altın takıyor. Vatandaşlar daha çok bozdurma yönünde ilerliyor. Satıştan çok alım yapıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Çeyrek altın rekora doymuyor! Gelin ve damada 0.25 ve 0.50 gram altın takılıyor!

Çeyrek altın rekora doymuyor! Gelin ve damada 0.25 ve 0.50 gram altın takılıyor! ile ilgili etiketler Düğün Gelin Damat gram altın çeyrek altın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.