Ceyhun Fersoy kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Ceyhun Fersoy kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir? Sinema ve tiyatro oyuncusu olan Ceyhun Fersoy yer aldığı başarılı işlerle adını duyurmayı başarmıştır. Sizler için Ceyhun Fersoy’in hayatını derledik. Ceyhun Fersoy kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Ceyhun Fersoy kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir? İçinde bulunduğu projelerde başarılı bir oyunculuk sergileyerek adını duyuran Ceyhun Fersoy’in hayatını sizler için derledik. 1997 yılından beri aktif bir şekilde oyunculuk hayatına devam etmekte olan Ceyhun Fersoy kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Ceyhun Fersoy kimdir?

Ceyhun Fersoy 18 Temmuz 1982 yılında İstanbul’da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini İsviçre, Fransa ve İstanbul'da tamamladı. Eğitimini 2000-2001 yıllarında TÜRVAK Sinema Televizyon Eğitim Merkezi Yapım Yönetim Bölümünde sürdüren Fersoy, eğitimine 2005-2006 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi ActorStudio'da devam etti.

Ceyhun Fersoy kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

2005 yılında BKM Atölye çalışmalarına katılan genç oyuncu rol aldığı BKM yapımı 'Bir Demet Tiyatro' dizisindeki performansıyla beğeni topladı. Bir Demet Tiyatronun yanı sıra Ana Kuzusu, Kurtlar Vadisi, İki Aile dizileri ile Neşeli Gençlik filminde ve Çocuklar Duymasın'da rol aldı. 

Şu an Seksenler dizisinde oynamaktadır. Ayrıca Şoray Uzun'la beraber 2012 Avrupa kupası maçları sırasında TRT 1'de Saha Dışı isimli komedi programını hazırlayıp sunmuştur. Seksenler dizisinden rol arkadaşı Begüm Öner ile evlenmiştir.

Ceyhun Fersoy kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir?

Ceyhun Fersoy kimdir? Kaç yaşında? Nerelidir? ile ilgili etiketler Ceyhun Fersoy kimdir kaç yaşında nerelidir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.