Ceyhun Fersoy kazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz'ün son sözlerini açıkladı: ''Hissettin mi?''

Amasya’da 3 kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı kazada minibüste sıkışan ışık tasarımcısı Tolga Güleryüz de hayatını kaybetmişti. Kazada yaralanan oyuncu Ceyhun Fersoy, yakın dostu Tolga Güleryüz'ün son sözlerini açıkladı. Toga Güleryüz'ün kazadan 10 dakika önce elini tutmak istediğini söyleyen Ceyhun Fersoy'un paylaşımı yürekleri sızlattı.

Çorum Devlet Tiyatrosu’nda sergiledikleri “Baş Belası” isimli tiyatro gösterisinin dönüşünde tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün tıra çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Feci kazada Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetti. Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Melis İşiten'in de aralarında bulunduğu 8 kişi yaralandı.

Kazada yaralanan oyuncu Ceyhun Fersoy kazadan sonra kendine geldiğinde arkadaşı Tolga Güleryüz'ün son sözlerini açıkladı.

ACISINI SOSYAL MEDYADAN DİLE GETİRDİ


Arkadaşının vefatıyla sarsılan Ceyhun Fersoy, sosyal medya hesabından üzüntüsünü dile getirerek, "Canım çok acıyor; ama öyle böyle değil… 2-3 aya toparlarım, ama sen olmayacaksın… çok hayallerimiz, umutlarımız geleceğimiz vardı… Canım arkadaşım, dostum…. Seni anlatmak için seninle yaşamak lazım… Seni asla ama asla unutmayacağım… Bunları yazarken hala inanamıyorum… Çok seviyorum seni… Ama çok…." ifadelerini kullandı.

 ceyhun fersoy

KAZADAN 10 DAKİKA ÖNCE SÖYLEDİKLERİ HERKESİ HÜZÜNLENDİRDİ

Ceyhun Fersoy, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı bir paylaşımda ise arkadaşı Tolga Güleryüz'ün son sözlerini açıklası. Fersoy, Güleryüz'ün kazadan 10 dakika önce elini tutmak istediğini kendisinin ise bu isteğe anlam veremediğini belirtti. Ünlü oyuncunun "Hissettin mi?" diye sorması ise tüyler ürpertti.

Ceyhun Fersoy yaptığı bu paylaşımına şu notu düştü: ''Acımın tarifi yok, böyle bir paylaşım yağacağım akılımdan geçmezdi... Seni hep güzel hatırlayacağım. Kazadan 10 dakika önce bana 'elini versene' dedin. Anlamadım... Hissettin mi? İçim acıyor. Tolga... Çok yanıyorum''

TOLGA GÜLERYÜZ

BUGÜN SON YOLCUĞULUNA UĞURLANACAK

Öte yandan, Tolga Güleryüz'ün cenaze bilgileri netleşti. Ceyhun Fersoy bir sonraki paylaşımında da Tolga Güleryüz'ün cenaze töreni bilgilerini paylaştı. Hayati tehlikesi bulunmayan Ceyhun Fersoy tedavisine hastanede devam edildiği için cenaze törenine katılamayacağını belirterek, ''Canım arkadaşım affet beni, bu halde izin çıkmadı seni son kez uğurlamaya. En yakın zamanda yanında olacağım'' dedi.

Kazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz bugün ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından İzmir'de son yolculuğuna uğurlanacak.

 TOLGA GÜLERYÜZ

 

Ceyhun Fersoy kazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz'ün son sözlerini açıkladı: ''Hissettin mi?'' ile ilgili etiketler Tolga Güleryüz Ceyhun Fersoy cenaze Trafik kazası Baş Belası
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.