Amasya'daki kazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz'ün eski eşi Zeynep Gülmez'den yürek yakan paylaşım

Amasya’da tiyatrocuları taşıyan minibüsün tıra çarpması sonucu minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş kaza yerinde hayatını kaybetmişti. Korkunç kazada hayatını kaybeden ışık tasarımcısı Tolga Güleryüz'ün eski eşi oyuncu Zeynep Gülmez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı. Dostları Tolga Güleryüz'e bu sözlerle veda etti...

Kaza, dün gece Amasya'nın Merzifon ilçesi Çaybaşı köyü mevkiinde meydana geldi. Çorum'da 'Baş Belası' adlı tiyatro oyununu sahnelemelerinin ardından Samsun’a doğru hareket eden oyuncuları taşıyan Aykut B. yönetimindeki minibüs, önünde seyreden Hacı Ahmet Kılıç kontrolündeki tıra arkadan çarptı.

tolga güleryüz

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş kaza yerinde hayatını kaybetti. Sürücü ile minibüste yaralanan Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek de ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş

Melis İşiten, Filiz Özbek ve Aykut B. tedavilerinin ardından taburcu olurken, Uğur Şalvarcıoğlu ve Özgür Ayaz ise Samsun OMÜ Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

CEYHUN FERSOY VE BURAK GÜLÇEBİ'NİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Hayati tehlikeleri bulunmayan Ceyhun Fersoy ve Burak Gülçebi’nin tedavileri Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefedddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sürüyor.

 

SERGEN DEVECİ AMBULANS UÇAKLA İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Yoğun bakımdaki takibi sonrası tedavisine İstanbul’da devam edilmesine karar verilen Sergen Deveci için Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçak devreye girdi. Deveci, Amasya Merzifon Havalimanı'ndan kalkan ambulans uçakla İstanbul Özel Florance Nightingale Hastanesi'ne sevk edildi.

sergen deveci

ESKİ EŞİNE BU SÖZLERLE VEDA ETTİ...


Korkunç kaza sonrası hayatını kaybeden Tolga Güleryüz’ün 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Zeynep Gülmez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi hüzünlendirdi.

Amasya'daki kazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz'ün eski eşi Zeynep Gülmez'den yürek yakan paylaşım - Resim : 5

Eski eşinin bir fotoğraf karesini Instagram sayfasından yayınlayan oyuncu Zeynep Gülmez paylaşımına "Kabullenmek çok zor. Acıyı yazmak... Kelimeler anlamsız gelir. Ben seni affettim... Affet beni" notunu düştü.

Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş


Yakın dostları Tolga Güleryüz'ün vefatının ardından duydukları üzüntüyü dile getirdiler:

BEGÜM ÖNER

Şimdi bana siyah-beyaz yap bunu derdin ama ben senin enerjine neşene gölge düşürmek istemedim be Tolgiş…Seni çok sevdim hep de çok sevicem.Hiç yakışmadı bu sana be .. inanmak imkansız boşluğun çok büyük.. çok güzel hayallerimiz vardı bizi bekleyen..vedan çok ani..şakaların kulaklarımdan hiç eksilmeyecek çok anacağız seni ama çok sensiz,çok buruk,çok yarım… Gittiğin yerde çok mutlu ol emi 💙 #tolgagüleryüz

 

CEYHUN FERSOY

Canım çok acıyor;ama öyle böyle değil…2-3 aya toparlarım,ama sen olmayacaksın…çok hayallerimiz, umutlarımız geleceğimiz vardı…Canım arkadaşım,dostum….seni anlatmak için seninle yaşamak lazım…seni asla ama asla unutmayacağım…bunları yazarken hala inanamıyorum…çok seviyorum seni…ama çok…. #tolgagüleryüz @jest.tiyatro

 

MELİS İŞİTEN

 seni seviyorum. ışıklar içinde uyu Tolga’m.

 

ERAY YASİN IŞIK

#tolgagüleryüz Acelen neydi be kardeşim 🖤

 

 

 

 

Amasya'daki kazada hayatını kaybeden Tolga Güleryüz'ün eski eşi Zeynep Gülmez'den yürek yakan paylaşım ile ilgili etiketler Zeynep Gülmez Tolga Güleryüz Amasya Trafik kazası Özgür Karataş Burak Topçu Ceyhun Fersoy Melis İşiten Sergen Deveci
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.