'Türkkan'ı savunurken 'Yavşak yavşak mesaj atıyorlar' diyen Akşener, 'Kürdistan' diyene sustu!'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, Şırnak'ta başlatılan 'Eren Kış-1' operasyonunun detaylarını, şehit yakınına küfür eden Lütfü Türkkan skandalını, Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyükelçilere 'Kanal İstanbul' mektubunu ve elektrik faturasında TRT payının kaldırılması, asgari ücret ve EYT'liler ile ilgili düzenlemelerin getirdiği erken seçim tartışmalarını masaya yatırdı.

"BESTLER - DERELER BÖLGESİ ÖRGÜTÜN SEVİKAT BÖLGELERİNDEN BİRİ. TEMİZLENMESİ YURT İÇİNDEKİ TERÖR FAALİYETLERİNİ DE ÖNLEYECEK"

Ceyhun Bozkurt, "Operasyon Şırnak merkezli başlatıldı. Siirt ile komşu. Van-Çıtak, Beytüşşebap hattı üzerindeki dört bölge arasında Besler-Dereler bölgesi. Bu bölge ağırlıklı olarak terör örgütünün konuşlandığı, geçmişte çok sayıda eylem yaptığı, eylemlerin ilerlediği bölge. O bölge bir vadi gibi, terör örgütleri o hat üzerinden kendilerini koruyarak gelip güvenlik güçlerimize eylem gerçekleştiriyordu. Bölgede mağaralar bulunuyor. Bu çerçevede Irak sınırına da uzanan bir hat. Bu hatın derinliğine inildiğine Irak'a gidiyor. Sınırın diğer tarafında terör örgütü kamplarına iniliyor. Eren ismi şehidimiz Eren Bülbül'den geliyor. Örgütün kış konuşlanmasına karşı bir operasyon yapılacak. Deyim yerindeyse bu operasyonla örgütün inlerine girilecek. O coğrafya örgütün çok önemsediği, sevkiyat bölgelerinden biriydi. O açıdan temizlenmesi ve yurt içindeki terör faaliyetinin önlenmesi açısından da çok önemli.

"TÜRKİYE'NİN ROTASINI 180 DERECE BATIYA ÇEVİREREK, O KIRDIĞIMIZ ZİNCİRLERİN UCUNU TEKRAR ONLARA VERMEYE ÇALIŞIYOR"

Akşener'in 'ahlaksız adam' dediği kişi şehit yakını. Nasıl Türkkan için 'durup dururken etmedi' diyorsa, şehit yakını da durup dururken tepki vermedi. Türkkan'ın yaptığı ahlaksızlığın ötesi. Bunların yaptıklarına tepki gösterenleri susturmaya, gelecek tepkileri engellemeye çalışıyorlar. İYİ Parti algı operasyonu yapıyor. İYİ Parti'liler gerilimi bilerek tırmandırıyor. İlkesizlik üzerine kurulan bir ittifak olduğu için tepki gösterip kaçabilecek seçmeni yakalamaya çalışıyor. Denildiği gibi bir provokasyon olsa bile sen bu provokasyona geliyorsun. Ortamı sakinleştireceğine o şekilde davranarak maksadına ulaştırıyorsun. Bunlar Türkiye'nin rotasını 180 derece batıya çevirerek, o kırdığımız zincirlerin ucunu tekrar onlara vermeye çalışıyor.

"KILIÇDAROĞLU ÜLKESİN JURNALLEDİ"

Kılıçdaroğlu kendisini büyükelçilerin seviyesine düşürdü. Onun muhatabı büyükelçiler değildi. Yazacağı kişiler muhatap ülkelerin devlet başkanlarıydı. Ülkesini jurnalledi. Bir dönem de yabancı yatırımcılara 'Türkiye'ye yatırım yapmayın, burada diktatörlük var' dedi. Tekrar bunu yaptığı için Jurnalleme noktasına şaşırmadım." ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'Türkkan'ı savunurken 'Yavşak yavşak mesaj atıyorlar' diyen Akşener, 'Kürdistan' diyene sustu!' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Şırnak Eren Kış-1

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.