'Rusya ve ABD’den gelen mesajların ardından operasyon gelecek, göreceksiniz!'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

‘Haberin Olsun’un bu haftaki yeni bölümünde Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, Putin'in Türkiye'ye flaş doğal gaz merkezi teklifinin yansımaları ile kritik Suriye operasyonunun sinyallerini masaya yatırdı.

''AVRUPA ÜLKELERİ BİZİ GÜVENLİ ORTAK OLARAK GÖRÜYOR''

Türkiye'nin jeopolitik önemini anlatan Bozkurt, konum ve strateji itibariyle Avrupa ülkelerine avantaj sağladığımıza vurgu yaparak, ''Türkiye’nin jeopolitik önemi çok kritik. Tam ortadayız. Çin proje hazırlıyor, kuşak yolu. Türkiye’den geçmek zorunda. Güçlü olduğumuz için kimse bizsiz operasyon yapamıyor. Enerji meselesinde de kuzeyden sabotaj olunca Türkiye dedi. Avrupa ülkeleri bizi güvenli ortak olarak görüyor.'' ifadelerini aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin'in samimi ilişkileri çerçevesinde, Putin'in Türkiye'ye doğal gaz merkezi teklifini değerlendiren Ceyhun Bozkurt, ''Bu açıklamayla Avrupa sallandı. ABD'nin Suriye'den çekilme meselesi süreçlerinin de ardından operasyon gelecek, göreceksiniz.'' sözleriyle Türkiye'nin Suriye'ye yapacağı kritik operasyonun sinyallerini verdi.

Ceyhun Bozkurt'un açıklamaları şu şekilde;

''TÜRKİYE İLE RUSYA ARASINDAKİ İLİŞKİLER DÜNYA DENGELERİNİ YENİDEN DEĞİŞTİRECEK''

‘’Türkiye ile Rusya ilişkileri aynen 100 sene önce Kurtuluş Savaşı sürecinde Sovyetler ile Türkiye arasında kurulan ilişkiler gibi o dönemde nasıl dengeleri değiştirdiyse, İngilizlerin Yunan üzerinden kurduğu plan ile yarı emperyalistlerin Yunan üzerinden kurulan planı nasıl çöpe attıysa Türkiye ile Rusya arasındaki şu anki ilişkiler dünya dengelerini yeniden değiştirecek türden ilerliyor. Erdoğan ile Putin Temmuz’dan bu yana 4 defa bir araya geldi. Her görüşmeden tarihi bir sonuç çıkıyor. Suriye ve Şam ile iletişimler, KKTC’nin fiilen tanınmaya giden süreç, enerji meselesindeki hamleler… Amerikancılar Putin’in Türkiye’ye olan doğal gaz teklifinden nasıl da rahatsız oldular. ‘AK Parti il başkanı gibi çalışıyorlar’ dedi. Çünkü denge değişiyor. Türkiye ile Rusya daha adil bir dünyanın mücadelesini veriyorlar.

''YAŞANAN SÜREÇLERİN SONUNDA OPERASYON GELECEK, GÖRECEKSİNİZ''

Atatürk o dönemde Bolşeviklerle iş birliği yaptığı için ne kadar Rusçu ise ben de o kadar Rusçuyum. Emperyalistleri ve Batı’yı gördük. Kandan beslendiler, sadece sömürdüler. Kendi içlerinde bile ABD, kendi müttefiklerini Avrupa’yı ateşe attı. O yabancı yatırımcı dedikleri kendi ülkelerine bile yatırım yapamıyorlar, kendi fabrikalarını kapatıyorlar. Enerji bitiyor. Bu noktada son derece stratejik. Türkiye’nin jeopolitik önemi de çok kritik. Tam ortadayız. Çin proje hazırlıyor, kuşak yolu. Türkiye’den geçmek zorunda. Güçlü olduğumuz için kimse bizsiz operasyon yapamıyor. Enerji meselesinde de kuzeyden sabotaj olunca Türkiye dedi. Herkes bizi güvenli ortak olarak görüyor. Avrupa bile bu açıklamayla sallandı. Bu süreçlerin sonunda ABD’nin Suriye’den çekilme meselesi ve Şam yönetimi ile diyalogla birlikte operasyon gelecek, göreceksiniz.''

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

 

'Rusya ve ABD’den gelen mesajların ardından operasyon gelecek, göreceksiniz!' ile ilgili etiketler Suriye Şam Türkiye ABD Operasyon türkiye suriye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.