CHP KULİSLERİNDEN BİLGİ: KILIÇDAROĞLU AKIL HOCASI OLAN RASİM BÖLÜCEK İLE YOLLARINI AYIRMIŞ!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ile gerçekleştirdiği ‘Haberin Olsun’un bugünkü yeni bölümünde CHP kulislerinden çok önemli bir bilgiyi SuperHaber izleyicilerine aktardı.

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun akıl hocası olarak bilinen Rasim Bölücek ile yollarını ayırdığını belirten Bozkurt, ’’Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs öncesinde kendisine sıkıntı yaratan bazı isimlerle yollarını ayırmış. Bunlardan birisi de Rasim Bölücek. Genel başkanın odası 13. kat, Bölücek’in odası ise 14.kattaydı. 14. Kat mevzularını çok konuşmuştuk. Kılıçdaroğlu hazırlanıyor. Altaylı, FETÖ soruşturması kapsamında yargılanıp mahkumiyet almıştı.’’ sözlerini kullandı.

RASİM BÖLÜCEK KİMDİR?

MHP'nin 1999 seçim kampanyasını yürüten Rasim Bölücek, 2002’ye kadar Devlet Bahçeli’nin danışmanlığını yaptı. Daha sonra danışmanlıktan ayrılan Rasim Bölücek’in yolları 2007 yılında yeniden MHP ile kesişti. Yeniden MHP’nin seçim kampanyasında çalışan Rasim Bölücek, 2010 yılında bu sefer CHP’ye geçti.

FETÖ üyeliğinden hapiste olan Enver Altaylı, Rasim Bölücek’i “yakın ahbabım” diye tanımlıyor. Enver Altaylı hakkında hazırlanan iddianamede de Rasim Bölücek’in adı sık sık yer alıyor. 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı geceye ilişkin ifade veren Enver Altaylı, “15 Temmuz gecesi Turan Güneş'deki evimdeydim. Gece boyunca hiçbir yere çıkmadım. Kimseyle yüz yüze görüşmedim. Hatırladığım kadarıyla eşimle görüşmüştüm. Yine Rasim Bölücek isimli ahbabımla görüşmüştüm” ifadelerini kullanmıştı.

KILIÇDAROĞLU-BÖLÜCEK İLİŞKİSİ

Kemal Kılıçdaroğlu, 14-28 Mayıs cumhurbaşkanı seçiminde yaşadığı hezimet sonrası sayıları 80’i bulan danışmanın görevine son verirken, FETÖ’cü Enver Altaylı ile olan yakınlığıyla bilinen akıl hocası Rasim Bölücek’ten vazgeçmemişti.

Kılıdçaroğlu’nun genel başkanlıktan ayrıldıktan sonra Bölücek ile yollarını ayırması dikkat çekti.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

CHP KULİSLERİNDEN BİLGİ: KILIÇDAROĞLU AKIL HOCASI OLAN RASİM BÖLÜCEK İLE YOLLARINI AYIRMIŞ! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Kemal Kılıçdaroğlu CHP FETÖ 15 Temmuz darbe girişimi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.