Çevrimiçi sınav ne demek? Açık ortaokul ve Lise sınavları için çevrim içi sınav ne zaman?

Çevrimiçi sınav ne zaman merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Özer'in açık ortaokul ve lise sınavlarına katılamayan öğrenciler için sınav tarihlerini açıkladı. Açıklama sonrası öğrenciler çevrimiçi sınav ne zaman ve ne zaman sorularına yanıt aramaya başladı.

Açık öğretim ortaokulu ve lisesi sınav tarihleri Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından açıklandı. Peki Çevrimiçi sınav ne zaman? Çevrimiçi sınav ne demek?

ÇEVRİMİÇİ SINAV NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, açık öğretim ortaokulu ve lisesi sınavlarına katılamayan öğrenciler için yeni sınav hakkı tanındığını 23-24 Ağustos tarihlerinde kayıtların yapılması gerektiğini söyledi.

Çevrimiçi sınav ne demek, nasıl oluyor? Çevrimiçi sınav ne zaman?


Öğrenciler, çevrim içi sınavlara internet erişimi olan telefon, tablet, laptop, masaüstü bilgisayar gibi araçlarla katılabilecek.

ÇEVRİMİÇİ SINAV NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanı Özer, açık öğretim ortaokulu ve lisesi sınavlarına katılamayan öğrencilerin 27-29 Ağustos'taki çevrim içi sınava katılabileceğini bildirdi.

Çevrimiçi sınav ne demek? Açık ortaokul ve Lise sınavları için çevrim içi sınav ne zaman? ile ilgili etiketler AÖL çevrimiçi sınav ne zaman çevrimiçi sınav ne demek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.