"Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı kapatacağız" diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na Murat Kurum'dan yanıt: "Şaşırdık mı, hayır"

Katıldığı bir televizyon programında "Çevre, Şehircilik Bakanlığı'nı kapatacağız" diyen CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu'na Bakan Murat Kurum'dan yanıt geldi. Kurum, "CHP değişmez. İktidara gelirlerse milyonları ev sahibi yapmış, afetlerde milletin umudu olmuş Bakanlığımızı kapatacaklarmış. Bunu; tarihe musluk, ibrik ve heykellerle geçecek olan sözde çevreci CHP'den duyduğumuza şaşırdık mı? Tabii ki hayır!" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, HaberTürk TV'de katıldığı canlı yayın programında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hakkında konuştu.

Bu bakanlığın CHP'nin yönettiği belediyelerde engeller çıkardığını öne süren Kılıçdaroğlu, "Bu Çevre, Şehircilik Bakanlığı'nı kapatacağız. Sadece Çevre Bakanlığı olacak." diye konuştu.

"ŞAŞIRDIK MI, TABİ Kİ HAYIR"

Kılıçdaroğlu'nun çıkışına Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan jet yanıt geldi. Sosyal medya hesabından CHP liderine yanıt veren Kurum şunları söyledi: "Her şey değişir, CHP değişmez. İktidara gelirlerse milyonları ev sahibi yapmış, afetlerde milletin umudu olmuş Bakanlığımızı kapatacaklarmış. Bunu; tarihe musluk, ibrik ve heykellerle geçecek olan sözde çevreci CHP'den duyduğumuza şaşırdık mı? Tabii ki hayır!" dedi.

KILIÇDAROĞLUNUN "ENGELLENİYORUZ" SÖZLERİNİ YALANLADI

Sözlerini sürdüren Kurum, CHP'li belediyelerin engellendiği iddiasına ise "Milletin hayrına tek bir işin olmayacak, kalkıp bir de engelleniyoruz tezviratı yapacaksın. Şunu unutmayın! Biz sizin köhnemiş zihniyetinize rağmen, yıllardır yok saydığınız bu aziz millet için yüz binlerce yuva kurmaya, Türkiye'yi yeşille donatmaya aşkla devam edeceğiz" şeklinde yanıt verdi.

Bakan Kurum'dan Kılıçdaroğlu'nun 'Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı kapatacağız' çıkışına yanıt

"Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı kapatacağız" diyen Kemal Kılıçdaroğlu'na Murat Kurum'dan yanıt: "Şaşırdık mı, hayır" ile ilgili etiketler İstanbul Murat Kurum Kemal Kılıçdaroğlu CHP Çevre ve Şehircilik Bakanlığı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.