Cevizoğlu: Abdullah Gül, artık alttan alta 'Bundan sonra bir siyasi güç yakalar mıyım' havasında!

Gazeteci Dr. Hulki Cevizoğlu ve Hukukçu-Yazar Fikri Akyüz ile 'Dualite' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında gündemdeki önemli konuları değerlendirdi.

Gazeteci-yazar ve Sosyolog Dr. Hulki Cevizoğlu ve Hukukçu-yazar Fikri Akyüz ile 'Dualite'nin yeni bölümünde, 10 ülkenin büyükelçiliğinin Osman Kavala çağrısını ve Abdullah Gül ile Finlandiya'nın Ankara Büyükelçisi Ari Maki'nin gizli görüşmesinin perde arkasını masaya yatırdı.

Cevizoğlu şöyle konuştu:

"Gül, cumhurbaşkanı iken Suudi Arabistan'ın vefat eden kralı Türkiye'ye geldiğinde Çankaya Köşkü'nde görüşmedi Ankara'da otelde görüştü. Kral bir katı tümüyle boşalttı ve orada kaldı. Resmi görüşme için Türkiye'de bizi temsil eden dönemin cumhurbaşkanı Abdullah Gül resmi görüşme için otele gitti. Cumhurbaşkanı olarak resmi görüşme onun ayağına giderek yapılır mı? bu da başka bir onur kırıcı davranıştır. Bu nasıl bir onur kırıcı değil mi? Bu nasıl bir karakter, düşünce yapısı? Abdullah Gül alttan alta 'Bundan sonra bir siyasi güç yakalar mıyım' havasında!"

Hulki Cevizoğlu ve Fikri Akyüz ile 'Dualite'nin tamamını SuperHaber YouTube kanalından izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Cevizoğlu: Abdullah Gül, artık alttan alta 'Bundan sonra bir siyasi güç yakalar mıyım' havasında! ile ilgili etiketler hulki cevizoğlu fikri akyüz Dualite

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.