Cerkutay ölüyor mu? Kuruluş Osman Cerkutay diziden ayrılıyor mu?

Cerkutay ölüyor mu merak ediliyor. ATV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Cerkutay karakteri 55. bölümde yaralanıyor. Dizinin izleyenleri ise Cerkutay ölüyor mu, Çağrı Şensoy diziden ayrılıyor mu?

Cerkutay Kuruluş Osman'dan ayrılıyor mu merak ediliyor. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dönem dizisi Kuruluş Osman'da Cerkutay karakteri 55. bölümde yaralanıyor. İzleyiciler ise Cerkutay ölüyor mu, Çağrı Şensoy diziden ayrılıyor mu sorularına yanıt arıyor.

CERKUTAY ÖLÜYOR MU?

Çağrı Şensoy'un hayat verdiği Cerkutay, Kuruluş Osman dizisinde sevilen karakterler arasında bulunuyor. Dizinin baş rolleri kadar adından söz ettiren Crkutay'ın akıbeti merak ediliyor. Kuruluş Osman Cerkutay, 55. bölümde yaralanıyor. Ancak Cerkutay'ın ölüm ölmediğine yönelik sorular ise bu akşamki bölümde yanıt bulacak.

ÇAĞRI ŞENSOY KİMDİR?

Şensoy, 17 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Lise eğitimini 2000-2004 yılları arasında Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü'nde tamamlayarak Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü'nde yüksek lisans eğitimine devam etti.

2002-2012 yılları arasında birçok tiyatro oyununda yer alan ve daha sonra 'Deli Hüseyin Paşa' rolünü oynadığı Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve 'Cerkutay' karakteriyle yer aldığı Kuruluş: Osman gibi dizilerde boy göstermiştir.

Cerkutay ölüyor mu? Kuruluş Osman Cerkutay diziden ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Kuruluş Osman cerkutay ölüyor mu çağrı şensoy diziden ayrılıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.