Ceren Hindistan 80 bin TL verdi, orman yaptırdı!

Ünlü oyuncu Ceren Hindistan, kızı Arya Rima’ya geçtiğimiz günlerde çok konuşulacak bir doğum günü organize etti.

Oyuncu Ceren Hindistan'ın 2.5 yaşındaki kızı Arya'nın böbreğinde tümöre rastlanmıştı. Hastalığı tespit eden hastane, hemen kemoterapiye başlanması gerektiğini belirtmiş, Hindistan ise çocuğu için tedaviyi reddetmişti. Bunun üzerine hastane dava açmıştı. Zor günler geçiren Ceren Hindistan, kızının sağlığına yeniden kavuştuğunu açıklamıştı.

Kuruçeşme’de ki Les Ottomans Otel’in etkinlik alanını kapatan Ceren Hindistan'ın kızı Arya Rima için organize ettiği doğum günü için yaklaşık 80 Bin TL harcadığı öğrenildi.

Tekneyle gelip tekneyle giderken, davetliler kemancı kızlar eşliğinde karşılandılar.

Ceren Hindistan 80 bin TL verdi, orman yaptırdı!

Sadi events firmasının üstlendiği organizasyonda 1,5 aydır hazırlanılanırken konsept ise Angels “ Melekler” partisi oldu. Arya doğum gününde kıyafet değiştirirken davetlilere beyaz giyinmek zorunda oldukları iletildi.

Ceren Hindistan'ın asıl sürprizi ise Tema Vakfı aracılığı ile 3000 fidan diktirerek Arya Hatıra Ormanı oluşturması oldu. Ceren Hindistan partiye gelen arkadaşlarına “Arya'nın doğum gününden çok yaşam savaşını kazanma partisi oldu”dedi.

Ceren Hindistan 80 bin TL verdi, orman yaptırdı! - Resim : 2

 

Ceren Hindistan 80 bin TL verdi, orman yaptırdı! ile ilgili etiketler Ceren Hindistan tümör yendi parti verdi
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.